Ανοιχτή επιστολή προς την εφημερίδα Bild>

Αγαπητοί Έλληνες, μην κάνετε τώρα λάθος

Αγαπητοί Έλληνες,είστε περήφανος λαός, περήφανη χώρα. Αύριο έχετε και πάλι εκλογές.

Αγαπητοί Γερμανοί, η επιστολή δεν αφορά εσάς ,παρά μόνο αυτούς τους αυτοαποκαλούμενους <Γερμανούς> που την <εικόνα τους > εκπροσωπεί η Bild.

Εσείς λέτε: Είμαστε ελεύθεροι.Η BILD σας λέει: Είναι στο χέρι σας. Έχει διαφορά.

Εσείς <Γερμανοί> της Bild τι λέτε, είμαστε ελεύθεροι ?.....μηπως να ρωτήσετε το πνεύμα όσων μας επιβουλεύτηκαν , αν κατάφεραν ποτέ να στερήσουν την Ελευθερία από τους Έλληνες!!! (Σίγουρα θα έχετε κάποιον γνώριμο)

Αν δεν χρειάζεστε τα δικά μας δισεκατομμύρια, έχετε το ελεύθερο από μας να εκλέγετε τον κάθε αριστερό ή δεξιό καραγκιόζη που θέλετε.

Αν μας δώσετε τις πολεμικές αποζημιώσεις, αν μας δώσετε πίσω τα χρήματα από τους πολεμικούς εξοπλισμούς που μας επιβάλλατε, αν μας δώσετε πίσω τα χρήματα που έκλεψαν οι εταιρείες της χώρας σας δωροδοκώντας αυτούς που τώρα υποστηρίζετε, αν πληρώσετε τα έξοδα των προσφύγων ,που εσείς και οι σύμμαχοι σας δημιουργήσατε με τους πολέμους σας ,τότε τα δισεκατομμύρια σας να τα κάνετε στρατό, να έρθετε πάλι στην Ελλάδα και να μας ρωτήσετε από κοντά αν είμαστε ελεύθεροι.

Αλλά εδώ και πάνω από δυο χρόνια η κατάσταση έχει ως εξής: Τα ΑΤΜ σας εξακολουθούν να βγάζουν ευρώ, μόνο γιατί τα βάλαμε εμείς, οι Γερμανοί, και τα υπόλοιπα κράτη που έχουν το ευρώ. Το ότι παρόλα αυτά στην Ελλάδα μας βρίζουν Ναζί, δεν το βρίσκουμε αστείο. Τέλος πάντων. Ένα πρέπει να γίνει σαφές: Για να καταλαβαινόμαστε όμως: εάν κερδίσουν τις εκλογές κόμματα που θέλουν να τελειώσουν με τη λιτότητα και με τις μεταρρυθμίσεις παραβιάζοντας κάθε συμφωνία, θα σταματήσουμε να πληρώνουμε. Η συμφωνία ήταν: Εσείς να φτιάξετε επιτέλους τη χώρα σας και εμείς σε αυτό το δύσκολο διάστημα, να σας βοηθήσουμε.

Τα ΑΤΜ μας εξακολουθούν να βγάζουν ΕΥΡΩ ,γιατί σε αντίθετη περίπτωση τα δικά σας ΑΤΜ θα έβγαζαν ΜΑΡΚΑ
Δεν λέμε τους ναζί …ναζί, για αστείο ,ούτε για βρισιά …..έτσι αποκαλούμε αυτούς που πραγματικά είναι ναζί..
Το τι θα κάνει το κάθε Ελληνικό κόμμα ,ευθύνη φέρει ο κάθε Έλληνας που το έχει ψηφίσει ….και ευτυχώς εσείς δεν είστε Έλληνες..
Οι δόλιες συμφωνίες ….καταρρέουν όταν παύουν να υπάρχουν οι δόλιοι ή οι ανίκανοι που τις υπέγραψαν…
Το τι θα κάνουμε εμείς στην χώρα μας αφορά εμάς και την Ευρώπη ……αυτοί που αντιπροσωπεύετε εσείς δεν θέλουν να ανήκουν στην Ευρώπη …αλλά η Ευρώπη να ανήκει σε αυτούς…

Εάν ΕΣΕΙΣ αυτό δεν το θέλετε πια, ούτε ΕΜΕΙΣ δεν το θέλουμε.Είναι στο χέρι σας.

Εάν δεν θέλετε την Ευρώπη με ισότιμα μέλη ….μπορείτε να ξεκουμπιστείτε ….αν και δύσκολο γιατί οι αληθινοί Γερμανοί δεν θα σας το επιτρέψουν….

Αύριο έχετε την επιλογή. Ίσως όμως να υπάρχει καμία. Γιατί θα επιλέξετε μεταξύ επίπονης σύνεσης και ολοκληρωτικής καταστροφής.

Από πάντα είχατε την ίδια επιλογή ……ή θα είστε φίλοι με την Ελλάδα και την Ευρώπη ή αλλιώς στο τέλος θα υποτάσσεστε..

Φοβόμαστε, ότι δεν το έχετε ακόμη καταλάβει

Καλά κάνετε και φοβόσαστε …..γιατί σίγουρα τις θρασύδειλες απειλές μιας ομάδας που αυτοαποκαλείται <Γερμανοί> …οι Έλληνες με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους σε συνεργασία με τους αληθινούς Γερμανούς ….θα τις ανταποδώσει με πράξεις, τοποθετώντας αυτές τις απειλές εκεί που τους αξίζει …..στην ιστορία των μιασμάτων της Ευρώπης..

Πολλούς χαιρετισμούς
Η δική σας Bild

Εύχομαι την Δευτέρα να έχετε το θάρρος εσείς οι αυτοαποκαλούμενοι <Γερμανοί> να αντιμετωπίσετε την σπίθα αντίδρασης, που θα πυροδοτήσει την Ευρωπαϊκή αντίδραση στις θρασύδειλες επιβουλές σας….

Ένας Πολίτης που έχει την τιμή να είναι Έλληνας της Ενωμένης Ευρώπης

baxalon.gr

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :