Ασταμάτητος ο Ιβάν Σαββίδης στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ! Ο ομογενής επιχειρηματίας δεν ήρθε στην Ελλάδα για να… παίξει κι αυτό φάνηκε από τα λεγόμενά του.

Ασταμάτητος ο Ιβάν Σαββίδης στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ! Ο ομογενής επιχειρηματίας δεν ήρθε στην Ελλάδα για να… παίξει κι αυτό φάνηκε από τα λεγόμενά του.

«Δεν θέλω να χάνω ούτε ευρώ κι εγώ κι ο ΠΑΟΚ», είπε και ξεκαθάρισε ότι δεν θα ανεχτεί «αντάρτικα» από τους οπαδούς.

Παρουσιάστηκε με πολιτικό λόγο, μίλησε για τις σχέσεις Ελλάδας – Ρωσίας, για την οικονομική κρίση στη χώρα, ακόμη και για την Κύπρο! Υποστήριξε μάλιστα ότι αν η Ελλάδα εμπιστευτεί τη Ρωσία, τότε μέσα στο 2013 θα είναι «ανεξάρτητα κράτος»!
Είναι εντυπωσιακό πως ο Σαββίδης είχε διάθεση να αναλύσει τις πολιτικές εξελίξεις, παρότι η πλειοψηφία των ερωτήσεων δεν είχαν θέμα την πολιτική, αλλά το ποδόσφαιρο! Μίλησε μέχρι και για τον… ΟΣΕ, λέγοντας πως ο τρόπος λειτουργίας του είναι απαρχαιωμένος και πρέπει να πάει μπροστά!
«Εγώ έφερα τα λεφτά στον ΠΑΟΚ, άρα εγώ κανονίζω. Η Ευρώπη σας δίνει λεφτά, άρα αυτή κανονίζει» ήταν το ξεκάθαρο σχόλιο του, συνδέοντας τον «Δικέφαλο» με την πολιτική, θέλοντας μ αυτό τον τρόπο να δείξει τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργεί από δω και πέρα.
Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Σαββίδης έστειλε σαφές μήνυμα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, ενώ «έκραξε» ανοιχτά τον Δώνη για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Άρη, λέγοντάς του να αφήνει τους συναισθηματισμούς στο σπίτι του, θεωρώντας τον υπεύθυνο για τα όσα έγιναν με τον Κάκο!
Τόνισε ότι αν είχε έρθει νωρίτερα στον ΠΑΟΚ, τώρα η ομάδα του θα ήταν στην πρώτη θέση, αλλά υποστήριξε πως ακόμη κι αν τον Γενάρη βάλει λεφτά για να αποκτήσει παίκτες της Μπαρτσελόνα, δεν θα είναι αρκετό για να κατακτήσει ο «Δικέφαλος» το πρωτάθλημα….

Από το www.sentragoal.gr


Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :