Επειτα από 2 ολόκληρα χρόνια και αφού περιπλανήθηκε σε Σαγκάη και Παρίσι, επέστρεψε στη Νέα Υόρκη, με όλη τη λάμψη, τη γκλαμουριά και τον ερωτισμό που το χαρακτηρίζει, το πιο διάσημο σόου εσωρούχων του πλανήτη, το «Victoria’s Secret Fashion Show».

Το λαμπερό σόου της Πέμπτης, στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα της «Αποβάθρας 94» («Pier 94») της Νέας Υόρκης, ήταν μία από τις πιο εντυπωσιακές ετήσιες επιδείξεις της διάσημης αμερικάνικης φίρμας εσωρούχων, «Victoria’s Secret», παρουσία περισσοτέρων από 50 μοντέλων απ’ όλο τον κόσμο, εκατοντάδων ανθρώπων της μόδας και κάποιων εξαιρετικά τυχερών που παρακολούθησαν με προσωπικές προσκλήσεις τη γκλαμουράτη βραδιά.

Πρωταγωνίστριες στην πασαρέλα και φέτος, οι τρεις καλεσμένες της αμερικάνικης φίρμας, οι Kendall Jenner, Gigi Hadid και Bella Hadid, με την πρώτη να μαγνητίζει με τις εμφανίσεις της, ενώ ιδιαίτερα ξεχωριστή και φορτισμένη ήταν η βραδιά για την 37χρονη Βραζιλιάνα Adriana Lima η οποία έπειτα από 19 χρονιές στο σόου ανακοίνωσε πως αποσύρεται. Ξεχωριστές επίσης ήταν οι παρουσίες δύο σούπερ καλλονών που επέστρεψαν στην πασαρέλα μεά τη γέννηση των παιδιών τους, της Behati Prinsloo και της εκθαμβωτικής Candice Swanepoel, ενώ η Σουηδέζα Elsa Hosk ήταν εκείνη που φέτος παρουσίασε το περίφημο «Fantasy Bra», το αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων σουτιέν της συνεργασίας της εταιρείας εσωρούχων με τον οίκο Swarovski.
Στο φετινό «Victoria’s Secret Fashion Show» όμως είχαμε και μία ελληνική συμμετοχή και μάλιστα εξαιρετικά σημαντική, καθώς μία από τις 7 ενότητες-συλλογές του σόου ήταν αφιερωμένη στη συνεργασία VS με την σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου, η οποία έφερε τα πολύχρωμα σχέδιά της στην πιο διάσημη πασαρέλα εσωρούχων, ενθουσιάζοντας το κοινό με τη φλοράλ διάθεσή της.
Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά οι Rita Ora, Shawn Mendes, Chainsmokers, Haisley, Κέλσι Μπαλερίνι και Στρατς, ενώ το σόου θα προβληθεί στις 2 Δεκεμβρίου από τη συχνότητα του ABC με αρκετές επαναλήψεις ως τις γιορτές αλλά και με παράλληλη προβολή σε πολλές χώρες του κόσμου.



Aπό το INSTABOOK.GR

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :