Ένα, δύο , τρία, πολλά Πολυτεχνεία... Η αντίσταση ήταν του λαού, αλλά άλλοι στην καπηλεία, που έκαναν εκατομμύρια στην πολιτική...πορνεία.

●  Ένα, δύο , τρία, πολλά Πολυτεχνεία... Η αντίσταση ήταν του λαού, αλλά άλλοι στην καπηλεία, που έκαναν εκατομμύρια στην πολιτική...πορνεία.

●  Κύριε πρωθυπουργέ, συμφωνούμε ότι η Ελλάδα έχει και όραμα και σχέδιο, οι περισσότεροι όμως από τους υπουργούς σου δεν έχουν ούτε  όραμα, ούτε σχέδιο. Καιρός λοιπόν να τους στείλετε στα σπίτια τους. Το κηφηναριό τέλος...

●  Εμπόλεμη είναι η κατάσταση στα σύνορα Ισραήλ και Γάζας. Ευχόμαστε να πρυτανεύσει η λογική και η ψυχραιμία γιατί στα χώματα της Γάζας είναι θαμμένα χιλιάδες παιδιά, θύματα των βομβαρδισμών του Ισραήλ.

●  Ποιοι δηλητηρίασαν τον ιδρυτή και Πρόεδρο της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης , Γιασέρ Αραφάτ ;  Η εκταφή των λειψάνων θα βγάλει στην επιφάνεια την αλήθεια, αν πράγματι δηλητηριάσθηκε.

●  Αυτό το μαρτυρικό Κτηματολόγιο πότε, επιτέλους, θα τελειώσει ; Αυτά τα εκατομμύρια που διατέθηκαν πριν από χρόνια, για την ολοκλήρωση του έργου, σε ποιες τσέπες πήγαν ;

●  Σκανδαλίδης με Κουτσούκο και Σία και Ρέππας με Καστανίδη και...Ασπασία. Ακούσθηκε κι αυτό στην πιάτσα...

●  Η μόνη χώρα που δεν έπρεπε να έχει υπουργείο Πολιτισμού είναι η Ελλάδα , γιατί από μόνη της η χώρα είναι ένας ολόκληρος πολιτισμός.  Μου το είπε φίλος της στήλης ( Νίκος με το καφέ μπαρ 1937 στην οδό Κλειτίου), ο οποίος είναι λάτρης του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού. Μαζί σου φίλε.

●  Νούμερο αποκάλεσε στην Βουλή τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Α. Γεωργιάδη, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης. Και πρόσθεσε μάλιστα «βρε νούμερο Γεωργιάδη παίρνεις 8.000 το μήνα από την Βουλή και όχι 5.000. Δεν ντρέπεσαι να λες ψέματα». Και  ο Γεωργιάδης την έκανε τουμπεκί ψιλοκομμένο. Ασχολήθηκε με το Rolex του.

●  Στην γη σαν πέσει ο αετός, πέφτει κι ουρανός μαζί του, δώρο τον στέλνει ο Θεός, για να σκεπάσει το κορμί του... Αφιερωμένο για πάρτι μου. Κι εγώ το αφιερώνω στην καλή μου φίλη και συνεργάτιδα , Τίνα Μαγγανάρη.

●  Αλογοσκούφη, που κρύβεσαι τόσον καιρό ; Φέρε πίσω τα κλεμμένα ρε λαμόγιο... Κι  εσύ, και όλοι οι όμοιοί σου.

●  Φίλε Πορτοσάλτε, το Σκάι έχει καμιά Μ.Κ.Ο. και τ΄αρπάζει για να κάνει καθαριότητες σε πάρκα, πλατείες και δρόμους, ή τα βάζετε από την τσέπη σας ; Και αυτά τα τρόφιμα που ζητάτε και σας στέλνουν, που πάνε ;  Είναι ερωτήματα πολλών, φίλε μου, κι αν θέλετε απαντάτε.

●  Και με την ευκαιρία , καλέ μου φίλε Άρη Πορτοσάλτε, όταν ζητάς διαφάνεια και κάθαρση να την ζητάς από το 1974 κι εντεύθεν. Κι όχι μόνο από το 2009.  Μην καλύπτεις κανέναν και μην προσκυνάς κανέναν.  Ευχαριστώ. Συγγνώμη για την ενόχληση.

●  Γιατί ρε παιδιά, μεταφέρονται στο παλιό κτίριο του Μινιόν στην Ομόνοια, υπηρεσίες του υπουργείου Περιβάλλοντος ; Τόσα κτίρια έχει στην ιδιοκτησία του το Δημόσιο, θέλετε σώνει και καλά να νοικιάζετε χώρους για να παίρνετε μίζες ;

●  Θα τον φυλάτε για πολύ καιρό με αστυνομικούς, που πληρώνει ο ελληνικός λαός, τον κ. Βουλγαράκη , κ. Δένδια ;

●  Σουφλιάς, Σούφας.  Που κρύβονται τα λεβεντόπαιδα του παράνομου πλουτισμού , της αρπαχτής και της διαπλοκής και χάθηκε η λαλιά τους ; Κύριε εισαγγελέααααααααα, που είσαι ; Τι να πρωτοπρολάβεις κι εσύ, όπως λέει η καλή μου συνεργάτιδα Τίνα Μαγγανάρη, που όταν γράφει αυτές τις γραμμές, κουνάει και το κεφάλι από απογοήτευση και αγανάκτηση.

●  Σταματήστε επιτέλους, ρε αλήτες, να μειώνετε τις συντάξεις των συνανθρώπων μας που δίνουν μάχη για να επιβιώσουν. Σας αρέσει εσείς να τρώτε χαβιάρια και αυτοί να ψάχνουν στα σκουπίδια για να ζήσουν ; Ντροπή και αίσχος !!!

●  Δώστε ρε τις πισίνες και πληρώστε τις εφορίες , ρε απατεώνες, που φοροδιαφεύγετε σε βάρος του έλληνα πολίτη. Κηφηναριά.

●  Κύριε Σαμαρά μιλήσατε για ελίτ αλλά δεν βλέπω να κάνετε καμιά κίνηση, να τους στριμώξετε να φέρουν κανέναν φράγκο  στα δημόσια ταμεία. Από που περιμένετε να γεμίσουν;  Με τις σταγόνες αίματος του έλληνα πολίτη ;.

●  Κι εσείς άνθρωποι της Βαλαωρίτου και του Κολωνακίου είστε; Ρε, ρεμάλια, δεν σας έχει εντοπίσει κανένας εισαγγελέας ή κανένας του ΣΔΟΕ ακόμα ;

●  Καιρός :  Άλλο οι ήρωες του Πολυτεχνείου και άλλο τα λαμόγια  , που πλούτισαν εκμεταλλευόμενοι την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Κι αυτούς ο λαός τους λέει «Γενιά της μάσας του Πολυτεχνείου».
πηγη

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :