Την επιστροφή του στη Νέα Δημοκρατία προανήγγειλε ο ανεξάρτητος βουλευτής Κώστας Μαρκόπουλος, ο οποίος δήλωσε ότι θα στηρίξει τον Αντώνη Σαμαρά στην προσπάθεια «της ανασύνθεσης της Κεντροδεξιάς», τονίζοντας ότι του το ζητάνε οι ψηφοφόροι του.

Επιστρέφει στα «πάτρια εδάφη» της Νέας Δημοκρατίας ο πρώην βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Μαρκόπουλος, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «Real News» δήλωσε παρών στην ανασύσταση του κεντροδεξιού χώρου υπό τον Αντώνη Σαμαρά.

Ο κ. Μαρκόπουλος, υπογράμμισε ότι οι ψηφοφόροι του που τον ανέδειξαν πρώτο σε σταυρούς στην Εύβοια του λένε «σε μεγάλη πλειοψηφία ότι δεν πρέπει να αρνηθώ, αν η μεγάλη οικογένεια της Κεντροδεξιάς ξαναμαζευτεί για να στεριώσει την πατρίδα και να ανατρέψει το κύμα μετανάστευσης των παιδιών μας», ενώ παράλληλα τάχθηκε υπέρ του κ. Σαμαρά αναφέροντας ότι «του ταιριάζει ο ρόλος του μεταρρυθμιστή, παρά του διαχειριστή-λογιστή. Έχει περάσει όλες τις πολύπαθες στροφές της πολιτικής».
 iefimerida.gr

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :