Σε μια κατάμεστη αίθουσα, σε πανηγυρικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη το προσυνέδριο Κεντρικής Μακεδονίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με θεματολογία «Εθνικά Θέματα-Εξωτερική Πολιτική-Εθνική Άμυνα-Ασφάλεια και Δημόσια Τάξη-Ελλάδα και Ευρώπη».



Σε μια κατάμεστη αίθουσα, σε πανηγυρικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε στην  Θεσσαλονίκη το προσυνέδριο Κεντρικής Μακεδονίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με θεματολογία «Εθνικά Θέματα-Εξωτερική Πολιτική-Εθνική Άμυνα-Ασφάλεια και Δημόσια Τάξη-Ελλάδα και Ευρώπη».

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος.

Εισηγητές ήταν οι βουλευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, Σταυρούλα Ξουλίδου, Χρυσούλα Γιαταγάνα, Γιώργος Νταβρής, Βασίλης Καπερνάρος,

Έδωσαν το παρόν οι βουλευτές Τέρενς Κουίκ,  Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, Σταυρούλα Ξουλίδου, Χρυσούλα Γιαταγάνα, Γαβριήλ Αβραμίδης, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, Μαρίνος Ουζουνίδης, Γιώργος Νταβρής, Βασίλης Καπερνάρος, Κώστας Γιοβανόπουλος.

Το προσυνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους, ο καθηγητής Κώστας Ζουράρις, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό και αναφέρθηκε στην ανάγκη δημιουργίας ενιαίου πατριωτικού μετώπου, καθώς και εκπρόσωποι φορέων του νομού Θεσσαλονίκης.


Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :