Αυτοί θα έσωζαν την Ελλάδα με τις… αποκρατικοποιήσεις! Αυτά που θα διαβάσετε, θα πείσουν και τον πιο δύσπιστο ότι στόχος του μνημονίου είναι απλώς η… Κατάρρευση της χώρας. Όλα τα άλλα, είναι τρίχες.

Αυτοί θα έσωζαν την Ελλάδα με τις… αποκρατικοποιήσεις! Αυτά που θα διαβάσετε, θα πείσουν και τον πιο δύσπιστο ότι στόχος του μνημονίου είναι απλώς η… Κατάρρευση της χώρας. Όλα τα άλλα, είναι τρίχες.

Από τρίμηνο σε τρίμηνο μεταφέρονται διαγωνισμοί του ΤΑΙΠΕΔ. Οι τέσσερις από τους οκτώ που είχε προγραμματίσει το Ταμείο μέχρι το τέλος Μαρτίου, μετατίθενται για το δεύτερο τρίμηνο τους έτους. Πρόκειται για τις προκηρύξεις πώλησης της ΛΑΡΚΟ, των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ), ΕΛΒΟ και ΕΑΣ.
Για να τηρηθεί το ανανεωμένο πρόγραμμα, στο Ταμείο πρέπει να προκηρύσσουν ένα διαγωνισμό την εβδομάδα μέχρι το τέλος Ιουνίου εκτός και αν ακολουθήσουν την πεπατημένη και μεταφέρουν τις προκηρύξεις ακόμα πιο πίσω.

Η διοίκηση υποστηρίζει πως το Μάρτιο θα ξεκινήσουν οι διαγωνισμοί για την παραχώρησης της Εγνατίας Οδού, για την πολυετή μίσθωση ομάδας από μαρίνες (Αλιμος, κ.λπ.), για την παραχώρηση των 22 περιφερειακών αεροδρομίων και για την εκμετάλλευση κάποιων παραθαλάσσιων ακινήτων.

Ο βάλτος στον οποίο βρίσκεται το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων αποκαλύπτεται και από τα έσοδα του ΤΑΙΠΕΔ για το τελευταίο τρίμηνο του 2012 τα οποία ανήλθαν σε μόλις 5.000.000 ευρώ και «προήλθαν από πώληση μετοχών της Τράπεζας Πειραιώς και Alpha»!!!!!!

Το ίδιο τρίμηνο, το Ταμείο κατέγραψε ζημίες ύψους 1.830.000 ευρώ !!!! Οι ζημιές συνδέονται, τόσο με τις αμοιβές!!!! των συμβούλων (την ίδια ώρα που δεν καταγράφονται επαρκή έσοδα), αλλά και με τη μεγάλη καθυστέρηση επανέναρξης των μεγάλων οδικών αξόνων.

…και όμως όλοι εμείς σα μ@λ@κες τους πληρώνουμε!
σ.σ. αλήθεια στο γραφείο Τύπου απασχολείται και πάλι ο γνωστός-συμπαθής δημοσιογράφος ή προσελήφθη έτερος/οι; και αν τι έργο ενημέρωσης ακριβώς παράγουν

Lobbystas.gr

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :