Ο άτυχος άνδρας, που ήταν πατέρας ανήλικων παιδιών

«Πάγωσαν»  οι συνάδελφοι ενός 53χρονου οικοδόμου την ώρα που δούλευαν σε μία οικοδομή σε χωριό έξω από το Αλιβέρι, όταν τον είδαν ξαφνικά να πέφτει στο κενό από την σκαλωσιά στην οποία ήταν ανεβασμένος σε μεγάλο ύψος!

Ο άτυχος άνδρας, που ήταν πατέρας ανήλικων παιδιών, τραυματίστηκε βαρύτατα και οι γιατροί στο Κέντρο Υγείας της περιοχής δεν μπόρεσαν να του προσφέρουν ουσιαστική βοήθεια. Έτσι, αποφάσισαν την διακομιδή του σε νοσοκομείο της Αθήνας. Και εκεί, όμως, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν μπόρεσε να κρατηθεί στην ζωή.

Ο θάνατός  του βύθισε στο πένθος την  οικογένειά του και ολόκληρη  την περιοχή. Άνδρες του αστυνομικού τμήματος Αλιβερίου έκαναν αυτοψία στην οικοδομή και διερευνούν τα αίτια του θανατηφόρου εργατικού δυστυχήματος. Αν προκύψουν ευθύνες των επικεφαλής του έργου για πλημμελή μέτρα ασφαλείας, η υπόθεση θα διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :