Οι γνωστοί συνέταιροι της εξουσίας Αντώνης Σαμαράς και Βαγγέλης Βενιζέλος, με τη νέα τους αριστερή μεταγραφή Φώτη Κουβέλη

«Οι γνωστοί συνέταιροι της εξουσίας Αντώνης Σαμαράς και Βαγγέλης Βενιζέλος, με τη νέα τους αριστερή μεταγραφή Φώτη Κουβέλη, επαναλαμβάνουν μετεκλογικά όσα έλεγαν προεκλογικά» υποστηρίζει ο γραμματέας της ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Μαρκόπουλος, σχολιάζοντας το κείμενο της προγραμματικής σύγκλισης μεταξύ της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.

ενώ δίδονται υποσχέσεις και εκφράζονται προθέσεις αναφέρει ο Κ. Μαρκόπουλος , η κυβέρνηση «είναι υπό τον πλήρη έλεγχο της τρόικας, η οποία σπεύδει τη Δευτέρα στην Αθήνα για να δώσει τις εντολές της».

«Τους ενημερώνουμε» καταλήγει «ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες βλέπουμε το…τυράκι, αλλά ακόμα δεν είδαμε τη φάκα. Την περιμένουμε στις προγραμματικές δηλώσεις και στα πρώτα νομοσχέδια».
topontiki.gr

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :