Με τη δήλωση «η νίκη της Ν.Δ είναι θετική για τους μετανάστες», ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα χαιρέτισε την επικράτηση του Αντώνη Σαμαρά στις εκλογές της Κυριακής.

«Η Ελλάδα εμπιστεύτηκε την ηγεσία της στον Αντώνη Σαμαρά. Η νίκη της Νέας Δημοκρατίας είναι θετική για τους μετανάστες» ανέφερε ο Αλβανός πρωθυπουργός, μιλώντας σε συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός του και πρόσθεσε:

«Ο ελληνικός λαός ψήφισε την ευρωπαϊκή προοπτική για την Ελλάδα. Η ψήφος του ελληνικού λαού χαιρετίστηκε από ολόκληρη την Ευρώπη και τον πολιτισμένο κόσμο. Το ελληνικό έθνος ψήφισε υπέρ πολιτικών δυνάμεων, που είναι προσηλωμένες στην εφαρμογή των συμφωνιών και την υπηρέτηση των συμφερόντων του έθνους και της χώρας στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της ευρωζώνης. Το ελληνικό έθνος εμπιστεύτηκε τη διακυβέρνηση στον κεντροδεξιό ηγέτη Αντώνη Σαμαρά».

makeleio.gr

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :