Υλικά:
7-8 μεγάλες πατάτες βρασμένες με τη φλούδα,καθαρισμένες και κρύες
5 αυγά βρασμένα σφιχτά+1 αυγό ωμό
500γ κασέρι τριμμένο
μία κρέμα γάλακτος
μισό ποτήρι γάλα
500γ λουκάνικο της αρέσκειας, κομμένος σε φέτες
 μαϊντανός
ένα κρεμμύδι κομμένο σε λωρίδες
αλάτι,πιπέρι

Τηγανίζουμε λίγο τα λουκανικάκια.Τσιγαρίζουμε,ελαφρά,και το κρεμμύδι.Κόβουμε σε φέτες τις πατάτες και τα αυγά.Με το εργαλείο που κόβουμε τα αυγά μπορούμε άνετα να κόψουμε και τις πατάτες.Σε μια κατσαρόλα που μπαίνει στο φούρνο αρχίζουμε να στρώνουμε τα υλικά μας.Πρώτα βουτυρώνουμε τα τοιχώματα της κατσαρόλας.Κάνουμε μια στρώση από φέτες πατάτας.Αλατίζουμε,ρίχνουμε και λίγο πιπέρι και μετά,από πάνω τους,κάνουμε μια στρώση από φέτες αυγών,κρεμμύδι και λουκάνικο.Ρίχνουμε μπόλικο τυρί και μαϊντανό.Συνεχίζουμε με πατάτες και μετά,αυγά και λουκάνικο και όλο έτσι μέχρι μας τελειώνουν τα υλικά.Τελευταία στρώση θα είναι από πατάτες.Σ'ένα μπόλ χτυπάμε ένα αυγό με τη κρέμα γάλακτος και μισό ποτήρι γάλα.Το ρίχνουμε πάνω από το φαγητό.Βάζουμε και μπόλικο τυρί από πάνω και βάζουμε στο φούρνο στους 180C για μια ώρα.

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :