Χρειαζόμαστε:
600γ ροδάκινα
4κ.γ.αλεύρι
500μλ γάλα
150γ ζάχαρη
βανίλια
200μλ κρέμα γάλακτος για σαντιγί
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε να βράσουν το γάλα με το αλεύρι και τη ζάχαρη.Ανακατεύουμε μέχρι που έχουμε μία πηχτή κρέμα.Αφήνουμε να κρυώσει.Τα ροδάκινα, χωρίς κουκούτσι, τα πολτοποιούμε στο μπλέντερ.Χτυπάμε την κρέμα σε σαντιγί.Όταν έχει κρυώσει η κρέμα τα ανακατεύουμε όλα μαζί.Τα βάζουμε σε φόρμα και στο καταψύκτη.Κάθε δυο ώρες ανακατεύουμε καλά το παγωτό,για να μην δημιουργήσει κρύσταλλα από πάγο,μέχρι που παγώσει καλά.
http://cookwithlori.blogspot.gr/
Σχολιάστε :