Δροσερό παγωτό με μία υπέροχη γεύση.

Χρειαζόμαστε:
600γ ροδάκινα
4κ.γ.αλεύρι
500μλ γάλα
150γ ζάχαρη
βανίλια

200μλ κρέμα γάλακτος για σαντιγί
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε να βράσουν το γάλα με  το αλεύρι και τη ζάχαρη.Ανακατεύουμε μέχρι που έχουμε μία πηχτή κρέμα.Αφήνουμε να κρυώσει.Τα ροδάκινα, χωρίς κουκούτσι, τα πολτοποιούμε στο μπλέντερ.Χτυπάμε την κρέμα σε σαντιγί.Όταν έχει κρυώσει η κρέμα τα ανακατεύουμε όλα μαζί.Τα βάζουμε σε φόρμα και στο καταψύκτη.Κάθε δυο ώρες ανακατεύουμε καλά το παγωτό,για να μην δημιουργήσει κρύσταλλα από πάγο,μέχρι που παγώσει καλά.
http://cookwithlori.blogspot.gr/

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :