Ο Ηλίας Ηλιάδης θέτει υποψηφιότητα την Τετάρτη (1/8) για να κατακτήσει το πρώτο μετάλλιο της χώρας μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Βλέπουν τελικό οι αδερφοί Γκουντούλα και πρόκριση οι Τσιαρτσιάνη/Αρβανίτη.  Μεγάλη Τετάρτη για την ελληνική αποστολή στους Ολυμπιακούς Αγώνες! Η Ελλάδα μπορεί να κατακτήσει το πρώτο της μετάλλιο στο Λονδίνο, ενώ αναμένεται να εξασφαλίσει και τη δεύτερη συμμετοχή της σε τελικό μετά την πρόκριση του Βασίλη Τσολακίδη στο δίζυγο.

Η μέρα θα ξεκινήσει από τα γήπεδα του μπιτς βόλεϊ. Η Βίκυ Αρβανίτη και η Μαρία Τσιαρτσιάνη αντιμετωπίζουν (11.00) τις Κινέζες Τζανγκ Ξι και Ξούε. Η εθνική ομάδα χρειάζεται τη νίκη, ενώ αν ηττηθεί θέλει νίκη των Ελβετίδων επί των Ρωσίδων στον άλλο αγώνα.

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :