Ακτιβιστές πολεμούν υπέρ της νομιμοποίησης της μαριχουάνας Ονομάζονται CSC και είναι συνεταιρισμοί χρηστών μαριχουάνας,

Ακτιβιστές πολεμούν υπέρ της νομιμοποίησης της μαριχουάνας
Ονομάζονται CSC και είναι συνεταιρισμοί χρηστών μαριχουάνας, οι οποίοι μεγαλώνουν τα φυτά για δική τους κατανάλωση, εξηγεί το γαλλικό περιοδικό Inrockuptibles. Ο στόχος είναι να υπάρχει πρόσβαση στη μαριχουάνα χωρίς να υποστηρίζεται παράλληλα η διακίνηση. Τα φυτά καλλιεργούνται σε κήπους, σε μπαλκόνια ή ακόμα και σε ντουλάπες. Αυτές οι μη κερδοσκοπικές οργανώσεις προωθούν την οργανωμένη και ελεγχόμενη παραγωγή και ελπίζουν να καταφέρουν να μπορούν να παρέχουν κάποια ποσότητα και για «θεραπευτικούς» σκοπούς.

Η παραγωγή διανέμεται σε ίσα μέρη σε όλα τα μέλη με αντάλλαγμα μια ετήσια συνδρομή των 25 ευρώ. Αυτές οι λέσχες εμφανίστηκαν πρώτα στην Ισπανία και εξαπλώνονται στο Βέλγιο, χώρες όπου η κατοχή μαριχουάνας για προσωπική χρήση δεν αποτελεί ποινικό αδίκημα.
lifo

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :