ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ  14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012 ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ.Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.



Από Σάββατο  11 Αυγούστου στις 9:00 μ.μ.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σύλλογος Αλέξανδρος Υψηλάντης Νέας Τραπεζούντας Πιερίας διοργανώνει το «ΟΦΙΤΙΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΕΜΑ»  την Κυριακή 12 Αυγούστου και την Τρίτη 14 Αυγουστου στον χώρο της κεντρικής πλατείας του χωριού. Εδώ και χρόνια η εκδήλωση αυτή αποτελεί σημείο αναφοράς και συνάντησης όλων των Οφιτών που βρίσκονται διάσπαρτοι σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.Το Δ.Σ του Συλλόγου καλεί ολα τα μέλη του,τους συγχωριανούς τους απανταχού Οφίτες και φίλους του Συλλόγου να παραβρεθούν προκειμένου όλοι μαζί να διασκεδάσουμε και να χορέψουμε με καλή παραδοσιακή ποντιακή μουσική.
ΤΡΙΤΗ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012
ΛΥΡΑ : ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΠΟΥΝΙΔΗΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΛΧΑΖΙΔΗΣ
ΤΡΑΓΟΥΔΙ : ΓΙΩΤΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ - ΚΩΣΤΑΣ & ΣΑΒΒΑΣ ΖΑΠΟΥΝΙΔΗΣ
ΑΡΜΟΝΙΟ : ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ
ΝΤΡΑΜΣ : ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΠΟΥΛΟΣ




ΚΥΡΙΑΚΗ 12/8/2012
ΛΥΡΑ : ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗΣ - ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΡΑΓΟΥΔΙ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΥΡΑΝΙΔΗΣ
ΑΡΜΟΝΙΟ : ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ
ΝΤΡΑΜΣ : ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΓΑΡΓΑΕΤΙΔΗΣ (ΤΡΑΝΤΗΣ)

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :