Με αφορμή τη επίθεση που δέχτηκαν δύο ιταλοί τουρίστες από μητέρα αρκούδα,

Με αφορμή τη επίθεση που δέχτηκαν δύο ιταλοί τουρίστες από μητέρα αρκούδα, την στιγμή που εκείνοι ήθελαν να φωτογραφίσουν το μικρό της, η εκπρόσωπος του «ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ», Βάσω Πετρίδου, μιλώντας στο ΑΜΠΕ συστήνει πρώτα να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας.

«Αν η αρκούδα νιώσει ότι απειλείται και ιδιαίτερα όταν έχει μικρό μπορεί να γίνει επιθετική για να το προστατέψει», επισημαίνει η κα. Πετρίδου, τονίζοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πλησιάζει κανείς ένα μικρό αρκουδάκι, όσο χαριτωμένο και να είναι, αφού σίγουρα κάπου εκεί κοντά είναι η μητέρα του.

«Στην περίπτωση που συναντήσουμε αρκούδα θα πρέπει να κάνουμε προσπάθεια να της φερθούμε φιλικά. Θα πρέπει να μείνουμε ακίνητοι, να μην την ενοχλήσουμε ούτε να την απειλήσουμε και να μην της «ανακόψουμε» το δρόμο», υπογραμμίζει η κα. Πετρίδου.

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :