Σαν το χαλάζι έπεφταν οι σφαίρες στην περιοχή της Νέας Κίου στην Αργολίδα

 Σαν το  χαλάζι έπεφταν οι σφαίρες στην περιοχή της Νέας Κίου στην Αργολίδα, όταν μέσα στη νύχτα ξέσπασε… «εμφύλιος» ανάμεσα σε δυο οικογένειες τσιγγάνων και άρχισαν πυροβολούν εναντίον αλλήλων με καραμπίνες, πιστόλια και «Καλάσνικοφ»!

Οι κάτοικοι της περιοχής κλειδαμπαρώθηκαν τρομοκρατημένοι στα σπίτια τους, καθώς η συμπλοκή στην περιοχή Πάνιτσα συνεχιζόταν για αρκετή ώρα με τις ριπές να μην σταματούν! Κάποιοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και επί τόπου έφτασαν ισχυρές δυνάμεις, χωρίς όμως να γίνουν συλλήψεις ή έστω προσαγωγές υπόπτων!

Το περίεργο  στην υπόθεση είναι ότι δεν βρέθηκε ούτε ένα όπλο για να κατασχεθεί, ενώ οι συμπλεκόμενοι φρόντισαν να εξαφανίσουν ακόμη και τους… κάλυκες! Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν αυτούς που συμμετείχαν στην… πολεμική σύρραξη, ενώ από όλο αυτό το μακελειό δεν υπήρξε ούτε ένας τραυματισμός!
 defencenet.gr


Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :