Αντιμέτωπο με τη γραφειοκρατία της Μητρόπολης Δημητριάδος βρέθηκε νεαρό ζευγάρι που θέλησε να βαφτίσει τα δίδυμα παιδιά του στο Πήλιο.

Αντιμέτωπο με τη γραφειοκρατία της Μητρόπολης Δημητριάδος βρέθηκε νεαρό ζευγάρι που θέλησε να βαφτίσει τα δίδυμα παιδιά του  στο Πήλιο.

Ο πατέρας -γνωστός Βολιώτης μουσικός- και η μητέρα -δημόσια υπάλληλος-, μένουν εδώ και χρόνια μόνιμα στην Αθήνα και αποφάσισαν να βαφτίσουν τα παιδιά τους στο Πήλιο.

Όταν όμως ξεκίνησαν τις διαδικασίες διαπίστωσαν με έκπληξη ότι ένα από τα χαρτιά που τους ζητήθηκαν ήταν το έντυπο Ε1 της Εφορίας!!!

Όπως αναφέρει το Newsbomb, στις διαμαρτυρίες του ζεύγους ότι δεν μπορεί από τη Μητρόπολη να ζητείται αποδεικτικό της φορολογικής τους κατάστασης, τους επισημάνθηκε ότι είναι το μόνο έγγραφο που αποδεικνύει τον τόπο μόνιμης κατοικίας τους.

Τότε όμως το ζευγάρι βρέθηκε μπροστά σε νέα προβλήματα. Ο πατέρας δήλωνε ως τόπο μόνιμης κατοικίας του το Βόλο, μολονότι οι επαγγελματικές του ενασχολήσεις είναι στην πρωτεύουσα , στην οποία και διαμένει στο σπίτι που διατηρεί η σύζυγός του στο Μοσχάτο.

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :