Το διαδίκτυο μας δίνει τη δυνατότητα να στείλουμε δωρεάν SMS, κάτι εξαιρετικά χρήσιμο όταν δε διαθέτουμε μονάδες

Το διαδίκτυο μας δίνει τη δυνατότητα να στείλουμε δωρεάν SMS, κάτι εξαιρετικά χρήσιμο όταν δε διαθέτουμε μονάδες στην κάρτα μας ή όταν απλά θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα.  Γνωρίζεις ποια είναι τα καλύτερα sites σήμερα για να στείλεις δωρεάν SMS σε ελληνικά κινητά?

Κάνοντας μια γρήγορη αναζήτηση στο google, με μια πρώτη ματιά στα αποτελέσματα, έχεις την εντύπωση ότι υπάρχουν πολλοί παροχείς τέτοιων υπηρεσιών, ελληνικοί και διεθνείς. Όμως μια απλή περιήγηση στις ιστοσελίδες τους σε απογοητεύει, καθώς δύσκολα θα βρεις πραγματικά δωρεάν υπηρεσίες ποιότητας που 1) να μην προϋποθέτουν αποστολή διαφημιστικών μηνυμάτων στο κινητό σου και  2) να καλύπτουν όλα τα ελληνικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

Το TopsitesBee έκανε σχετική έρευνα και σου προτείνει τα 2 καλύτερα sites για αποστολή δωρεάν SMS.

1. Freesmstree.com

Ελληνική ιστοσελίδα ιδιοκτησίας  Prosms.gr η οποία προσφέρει την υπηρεσία αυτή για προώθηση του brand name.





+ Ικανοποιητικό πλαφόν μηνυμάτων (5 SMS κάθε 15 λεπτά). Μπορεί να μην είναι επαρκές αν θες να στείλεις μαζικά μηνύματα στους φίλους σου, ωστόσο θα καλύψει τις περισσότερες ανάγκες σου.

+Διαθέτει κατάλογο επαφών για να καταχωρείς τα νούμερα που χρησιμοποιείς πιο συχνά, ώστε να μην τα ψάχνεις στο κινητό σου κάθε φορά.

+Διαθέτει ιστορικό μηνυμάτων για να θυμάσαι τι έστειλες και πότε.

+ Δεν θα σου στείλει διαφημιστικά μηνύματα στο κινητό σου.



- Απαιτείται εγγραφή με τον αριθμό κινητού σου και το email σου, κάτι που αποτελεί αντικίνητρο για όσους διστάζουν να αποκαλύπτουν τέτοια προσωπικά στοιχεία online. Παλαιότερα μπορούσες να στείλεις sms και ανώνυμα, ωστόσο η κατάχρηση της υπηρεσίας αυτής oδήγησε στην κατάργησή της.



2.  Freesmscraze.com

Διεθνής πύλη αποστολής δωρεάν SMS προς όλες τις χώρες τις κόσμου, εύκολα και γρήγορα.







+Απεριόριστα SMS

+Δεν απαιτείται εγγραφή οπότε εύκολα και γρήγορα μπορείς να στείλεις το μήνυμά σου. Ωστόσο το σύστημα σε προειδοποιεί ότι το IP σου έχει καταγραφεί, ωστε να αποτρέπει κατάχρηση και παράνομη χρήση της υπηρεσίας.



- Δεν διαθέτει κατάλογο επαφών (λογικό, αφού δεν απαιτεί εγγραφή). Θα χρειαστεί κάθε φορά να ανατρέχεις στις επαφές του κινητού σου.

- Δεν υποστηρίζει ελληνικούς χαρακτήρες. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις greeklish.



Ανάλογα λοιπόν τις ανάγκες σου, μπορείς να επιλέξεις μία από τις δύο υπηρεσίες και να εξοικονομήσεις αρκετά ευρώ στο λογαριασμό του κινητού σου!



Προτείνω να βάλεις συντόμευση μιας απο τις δύο ιστοσελίδες στον browser σου, για να έχεις γρήγορη πρόσβαση τη στιγμή που χρειάζεται να στείλεις μήνυμα.

Άνοιξε το Freesmstree.com ή το Freesmscraze.com  και πάτα το αστεράκι στη δεξιά άκρη του πεδίου διεύθυνσης του browser. Αν δεν εμφανίζονται ακόμα οι σελιδοδείκτες σου, κάνε δεξί κλικ στο γκρι κάτω από το αστεράκι (chrome, internet explorer) ή πάνω από το αστεράκι (mozilla) και από το παράθυρο επέλεξε “εμφάνιση σελιδοδεικτών” (chrome) ή “εργαλειοθήκη σελιδοδεικτών”(mozilla) ή “Σύνδεσμοι” (internet explorer).
πηγη

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :