Στάση εργασίας πρότεινε στα μέλη για την Τετάρτη η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου

Στάση εργασίας πρότεινε στα μέλη για την Τετάρτη η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου, με αφορμή την γενική απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

«Oι κατά τόπους πρωτοβουλίες κινητοποιήσεων και η χρονική διάρκεια της στάσης λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων στις 26 Σεπτεμβρίου εναπόκεινται στις αποφάσεις των Εμπορικών Συλλόγων ενώ η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου δεσμεύεται στο Διοικητικό Συμβούλιο της 8ης Οκτωβρίου να ορίσει ημέρα και τρόπους κλαδικής πανελλαδικής κινητοποίησης», αναφέρει στην ανακοίνωση της.

Η ΕΣΕΕ σημειώνει ότι για το ελληνικό εμπόριο το κλείσιμο των καταστημάτων είναι πλέον εφιάλτης και εξαναγκασμός και όχι τρόπος διαμαρτυρίας. «Ωστόσο, στη μνήμη των αυτοχείρων συναδέλφων προτείνουμε στάση εργασίας την ώρα των συγκεντρώσεων».
πηγη

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :