Σε μια περίοδο που συντελείτε γενοκτονία εις βάρος της χώρας μας, ας ξυπνήσουμε και για μια φορά ας πράξουμε τα αυτονόητα και ας σταματήσουμε να είμαστε πρόβατα προς σφαγή.

Σε μια περίοδο που συντελείτε γενοκτονία εις βάρος της χώρας μας, ας ξυπνήσουμε και για μια φορά ας πράξουμε τα αυτονόητα και ας σταματήσουμε να είμαστε πρόβατα προς σφαγή.

Φίλοι πολύτεκνοι διαγραφείτε από τα τρία κόμματα που απαρτίζουν την τρόικα εσωτερικού, διαγραφείτε από τις συνδικαλιστικές τους παρατάξεις, διαγραφείτε από τις φοιτητικές τους παρατάξεις, παραδώστε τις κομματικές σας ταυτότητες και αφήστε τους μόνους τους!

Κανένας πολύτεκνος να μην είναι υποψήφιος σε κανένα ψηφοδέλτιο της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ!

Ούτε στις δημοτικές εκλογές, ούτε των εκπαιδευτικών, ούτε πουθενά!

Είναι καιρός να απογαλακτιστούμε από πρακτικές και συμπεριφορές που μας έφεραν πλέον στο χείλος του γκρεμού!

Σε λίγο καιρό που δεν θα έχετε λεφτά για να πάρετε γάλα στα παιδιά σας, εσείς θα προτιμάτε να κάνετε χειραψία με τον βουλευτή σας;

Τι αγαπάτε ποιο πολύ την οικογένεια σας η τα κόμματα που μοναδικός τους σκοπός είναι η καταστροφή των οικογενειών μας με τα μέτρα που ετοιμάζονται να πάρουν;

Όλοι οι τοπικοί σύλλογοι πολύτεκνων οικογενειών να κυρήξουν ανεπιθύμητους τους βουλευτές και υπουργούς της κυβέρνησης στις συγκεντρώσεις μας.

Τι να έρθουν να κάνουν οι βουλευτές στις συγκεντρώσεις μας;

Τι να μας πουν;

Φίλε πολύτεκνε είσαι ποιο δυνατός από αυτούς, αυτοί το ξέρουν, ΕΣΥ?

Φίλε πολύτεκνε σου μιλάει ένας άνεργος πατέρας 4 υπέροχων παιδιών, που το ένα χαράτσι μετά το άλλο στερεί το χαμόγελο από τα παιδιά του.

Κάποιοι θα με πείτε ρομαντικό, κάποιοι άλλοι επαναστάτη, άλλοι θα με πουν γραφικό, αλλά εγώ θα μπορώ όμως όταν τα παιδιά μου μεγαλώσουν και με ρωτήσουν τι έκανες πατέρα εσύ για όλα αυτά, να τα κοιτάω στα μάτια και να τους πω ότι έκανα κάτι το ελάχιστο, διαμαρτυρήθηκα με όση δύναμη και φωνή είχα!

Είπα ΟΧΙ!

Κάποια στιγμή πρέπει να πούμε το ΟΧΙ και όλοι μαζί! Ως εδώ δεν πάει άλλο!

Βγείτε στους δρόμους και αγωνιστείτε! Απαιτήστε!

Κανταρτζής Μιχάλης.

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :