Aπό τον πολύ καλό μας φίλο αναγνώστη "make laris", ο οποίος φαίνεται ότι ξέρει πολλά αλλά δεν θα...πεθάνει,

Η ΕΡΕΥΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝΔΙΑ

Aπό τον πολύ καλό μας φίλο αναγνώστη "make laris", ο οποίος φαίνεται ότι ξέρει πολλά αλλά δεν θα...πεθάνει, λάβαμε το πιο κάτω e-mail. Τα περιστατικά τα γνωρίζουμε, όπως και το αναφερόμενο πρόσωπο για το οποίο έχει ήδη γίνει αναφορά σε εκπομπές του ΜΑΚΕΛΕΙΟ1 ΚΑΙ 2 στο Kontra(για όσους φίλους έχουν καλή μνήμη).

"Μεγάλο θέμα αυτό.

Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις γιατί ο Β... έχει μόνιμα μαζί του αστυνομικούς ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ σε 24ωρη βάση?

Θες να στο αποδείξω? Πανεύκολο.

Ξέρεις πού είναι η χαρτοπαικτική λέσχη Alexander? Όχι? Στο ισόγειο του Ζafolia στη Λ. Αλεξάνδρας. Η λέσχη υπάρχει εδώ και πάνω από 30 χρόνια, έχει ακόμα και μόνιμο μάγειρα και πάει εκεί όλη η αθηναική ελίτ (ή όση από αυτή έχει μείνει σήμερα).

Ένα βράδυ μάλιστα, έγινε ληστεία με καλάσνικοφ αφού περίμεναν να φύγει ο Β... με τους αστυνομικούς και να τους είναι πλέον εύκολη η πρόσβαση.

Αν περάσεις βράδυ (όχι πολύ αργά) από εκεί και δεις από έξω αστυνομική μοτοσυκλέτα σημαίνει ότι ο... μεγάλος είναι μέσα και παίζει. Σχεδόν καθημερινά. Στο λέω γιατί είμαι της γειτονιάς.

Σε κάτι τέτοιους πάνε οι φιλιππινέζες.

Βέβαια, αυτός έχει και το "ελαφρυντικό" ότι του την έπεσε η 17Ν.(όχι αυτός make laris, συγγενής του, στο λέμε εμείς εαν δεν θυμάσαι)

Ασχετα αν τις τραβηξει ή οχι τις φιλιππινέζες ο Δενδιας, θα σου ελεγα να τα βγάλεις τα ονοματα στη φορα."

Σ.Σ. Τα έχουμε βγάλει εδώ και ενάμιση χρόνο. Ε, και; Έγινε κάτι; Πήγαμε να βρούμε τον μπελά μας. 300 μέτρα από την ΓΑΔΑ.

Πάντως θα σου πω ότι ο εν λόγω κύριος που είναι πασιφανές ποιος είναι, εμπίπτει πια στις "διατάξεις" περί καπιταλιστικής γραφικότητας".

Το μόνο μεράκι του είναι πια κανένα χαρτάκι, καμιά μπιρίμπα και καμιά καλονή της νύχτας. Τι να κάνουμε εμείς; Κουμάντο στην τσέπη του; Να δούμε όμως τι θα πράξει τώρα ο άλλος ...μεγάλος της Κατεχάκη.
MAKELEIO

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :