Δένδιας: Ο «Ξένιος Ζευς» δεν έχει τέλος Με «άψογο τρόπο» και «απόλυτη επιτυχία» ο «Ξένιος Ζευς» στην Πάτρα, δήλωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας.

Δένδιας: Ο «Ξένιος Ζευς» δεν έχει τέλος
Με «άψογο τρόπο» και «απόλυτη επιτυχία» ο «Ξένιος Ζευς» στην Πάτρα, δήλωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας.
Σε δηλώσεις σχετικά με την εξέλιξη της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς» στην Πάτρα προχώρησε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας.

Ο κ. Δένδιας είπε χαρακτηριστικά ότι «ο Ξένιος Ζευς δεν έχει τέλος» και ότι πρόκειται για μία απόπειρα συνολικής αντιμετώπισης του μεταναστευτικού προβλήματος και υλοποίησης όσων υποσχέθηκε η Ελλάδα στους Ευρωπαίους εταίρους. Αναφερόμενος στην εξέλιξη της επιχείρησης στην Πάτρα, είπε ότι έγινε με «άψογο τρόπο» και «απόλυτη επιτυχία».

Ο υπουργός δήλωσε πως όποιος βρίσκεται παράνομα στην Ελλάδα θα περιορίζεται μέχρι να επιστρέψει στην πατρίδα του, και ότι ένα πολύ ενθαρρυντικό στοιχείο είναι το ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα πάνω από 2.000 παράνομοι μετανάστες έχουν επιστρέψει στις χώρες τους μέσω των διαδικασιών επιστροφής.

O κ. Δένδιας χαρακτήρισε το μεταναστευτικό ως «μεγάλο πρόβλημα», που «δεν λύνεται με μαγικά».
kathimerini.

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :