Απάντηση στο δημοσίευμα μας (δείτε το εδώ) για το φεστιβάλ Ποντιακών χορών, έδωσε μέσω facebook ο γενικός γραμματέας της Π.Ο.Ε. Γιώργος Γεωργιάδης.
Απάντηση στο δημοσίευμα μας (δείτε το εδώ) για το φεστιβάλ Ποντιακών χορών, έδωσε μέσω facebook ο γενικός γραμματέας της Π.Ο.Ε. Γιώργος Γεωργιάδης.
Ακολουθεί η απάντηση του κ. Αλχαζίδη...

Γιώργος Γεωργιάδης:
Παίρνω αμέσως θέση στα σχόλια και αναρτήσεις για το 8ο Φεστιβάλ στην Αθήνα: Η Π.Ο.Ε επέλεξε ΜΟΝΟ το σχήμα του Don Christo Kemanetzidis,οι υπόλοιποι μουσικοί μη Ποντιακής καταγωγής,τα Δελτία Τύπου,τα διαφημιστικά σπότ,την αφίσα και το πρόγραμμα τα χειρίστηκαν άτομα του χορηγού επιχειρηματία..

Τα παραπόνά σας,οι κριτικές σας εκεί..
Εχει βάλει ένα αδιανόητο ποσό από την τσέπη του για τα έξοδα όλα..
Καλό απόγευμα...

Η απάντηση του κ. Τάσου Αλχαζίδη:
Αγαπητέ Γιώργο Γεωργιάδη αυτό που έκανες με αυτή την ανάρτηση σε τιμά για την ευθύτητα και την αμεσότητα ως προς τα γραφόμενα νομίζω δίνεις σαφείς απαντήσεις τουλάχιστον σε ότι αφορά ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΜΕΝΑ με έχεις καλύψει και θα τολμήσω να πω ότι κατά ένα τρόπο νιώθω πώς οι ενστάσεις και οι ανησυχίες που είχα εκφράσει τελικά είχαν κάποια βάση ..

Αν αυτό που έκανες το έκανες χρονικά λίγο νωρίτερα δηλαδή αν η Π.Ο.Ε. είχε βγάλει μία τέτοια ΣΑΦΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ δεν νομίζω πώς θα είχε πάρει τέτοια έκταση και δεν θα είχαν γραφτεί τόσα πολλά που σίγουρα δεν είναι και ότι καλύτερο για την ΣΥΝΟΧΗ και την ΕΝΟΤΗΤΑ του ποντιακού χώρου ...

Όσον αφορά την ορθότητα τις συμμετοχής του Νταλάρα στο φεστιβάλ αυτό θα το δούμε εκ του ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ και από το ποιος θα βάλει στην φαρέτρα του τα κέρδη και πιστεύω πως καταλαβαίνουμε όλοι τη θέλω να πω..

Πιστεύω η πρόσκληση για να πούμε την άποψη μας στην Γεν. Συνέλευση είναι σε ισχύ και ότι θα μας δοθεί ο λόγος να βάλουμε σε δημόσια διαβούλευση τις όποιες θέσεις και προβληματισμούς μας ξεπερνώντας τα όποια διαδικαστικά και καταστατικά προβλήματα που ενδεχομένως προκύπτουν...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ....

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :