Την παραίτηση του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα ζήτησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος , με αφορμή μια δήλωση του υπουργού Εσωτερικών στη Βουλή

Την παραίτηση του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα ζήτησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος , με αφορμή μια δήλωση του υπουργού Εσωτερικών στη Βουλή για το φημολογούμενο αίτημα της εκκένωσης των νησιών, που επιβεβαιώνει για ακόμη φορά την κυβερνητική προχειρότητα και ασυνενοησία, ακόμη και σε τόσο σοβαρά θέματα.

Όπως είπε ο κ. Στυλιανίδης: "Εγώ ήρθα εδώ για τα προβλήματα της αυτοδιοίκησης. Εξώκειλε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Η ανοησία οποιουδήποτε ξένου υπαλλήλου ούτε προσδιορίζει, ούτε εκφράζει την εθνική πολιτική, αλλά η κυβέρνηση λέει την αλήθεια, αξιόπιστα και μαχητικά και αυτή η πολιτική επιδιώκεται να κατοχυρωθεί από τον πρωθυπουργό Α.Σαμαρά".

Τότε ο κ. Καμμένος είπε ότι "προκύπτει θέμα παραίτησης Στουρνάρα και το θέτουμε. Είπε πως ουδέποτε τέθηκε από τρόικα το θέμα της εκκένωσης νησιών. Ο κ. Στυλιανίδης είπε για ανοησία κάποιου ξένου υπαλλήλου. Η ο κ. Στουρνάρας ή ο κ. Στυλιανίδης λέει την αλήθεια. Εγώ πιστεύω τον κ. Στυλιανίδη και έτσι εμείς θέτουμε θέμα Στουρνάρα".

Τότε ο κ. Στυλιανίδης προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις λέγοντας: "Όντως δεν υπήρχε δήλωση ξένου υπαλλήλου. Η κυρίαρχη Κυβέρνηση είναι αυτή που προσδιορίζει την εθνική στρατηγική και δίνει μάχη σε όλα τα επίπεδα. Ας μη παίζουμε με αυτό."
makeleio

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :