Συμμορία πέντε νεαρών, ηλικίας 15 μέχρι 18 χρονών, είχαν γίνει ο φόβος και τρόμος τους τελευταίους τέσσερις μήνες στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Συμμορία πέντε νεαρών, ηλικίας 15 μέχρι 18 χρονών, είχαν γίνει ο φόβος και τρόμος τους τελευταίους τέσσερις μήνες στη δυτική Θεσσαλονίκη.
Ένοπλες ληστείες σε περίπτερα, καφέ-μπαρ, ψιλικατζίδικα, σούπερ μάρκετ, αλλά και σε βενζινάδικο, ήταν ανάμεσα στις δραστηριότητές της, που εξαρθρώθηκε από την αστυνομία.

Όπως ανακοινώθηκε, από τις αρχές του περασμένου Ιουνίου, η σπείρα διέπραξε συνολικά 10 ένοπλες ληστείες και τρεις απόπειρες ληστειών στις περιοχές της Σταυρούπολης, του Ευόσμου και της Πολίχνης με συνολική «λεία» 4.130 ευρώ.

Τέσσερις από τους ανήλικους -δύο 15χρονοι και δύο 16χρονοι, ανάμεσά τους κι ένα αλβανόπουλο- συνελήφθησαν χθες το πρωί στη Σταυρούπολη, μετά από ληστεία που διέπραξαν νωρίτερα σε περίπτερο της περιοχής.

Από την έρευνα που ακολούθησε αποκαλύφθηκε η δράση τους και συνελήφθη ένα ακόμη μέλος τής σπείρας, ηλικίας 18 ετών. Μαζί τους συνελήφθησαν και οι γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.
spirospero

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :