Χθες το βράδυ ο δημοσιογράφος Κώστας Μπογδάνος ξέκινησε την εκπομπή "Ευθέως" με καλεσμένο τον Νίκο Μιχαλολιάκο, γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής.

Χθες το βράδυ ο δημοσιογράφος Κώστας Μπογδάνος ξέκινησε την εκπομπή "Ευθέως" με καλεσμένο τον Νίκο Μιχαλολιάκο, γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής. Μια εκπομπή που είχε μόνιμη ένταση από μεριάς Μιχαλολιάκου, ύβρεις και αποκαλύψεις που λίγες φορές έχουμε ακούσει στον "αέρα" ζωντανών εκπομπών.

Από την άλλη, ο νεαρός δημοσιογράφος πολλές φορές φάνηκε να παίρνει "πιεστικές" εντολές από το κοντρόλ για απαντήσεις περί ΜΚΟ, ΙΚΑ και φρουρούς συναδέλφων, ενώ προσπαθούσε μόνιμα να περάσει τις "στημένες" ερωτήσεις προς τον καλεσμένο του χωρίς αποτέλεσμα όμως.

Δείτε την εκπομπή -"παρωδία" τελικά;- και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:
null

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :