Σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και συνάμα αποκαλυπτική προχώρησε το πρωί της Παρασκευής ο Αχιλλέας Μπέος

Σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και συνάμα αποκαλυπτική προχώρησε το πρωί της Παρασκευής ο Αχιλλέας Μπέος, μιλώντας στο βολιώτικο "Marconi Radio 96,1 F.M." και στην εκπομπή "Όλα στη φόρα" του Γιώργου Κουμιώτη.

Ο πρώην ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, μίλησε για όλους και για όλα, για την περιπέτειά του στις φυλακές Ναυπλίου, την μήνυση που κατέθεσε εναντίον της Εισαγγελέως Πόπης Παπανδρέου, την αγωγή εναντίον της ΕΠΟ, το ΠΑΣΟΚ και ιδιαιτέρως για τους πρώην Βουλευτές Μαγνησίας Κώστα Καρτάλη και Ροδούλα Ζήση, για τον Παναγιώτη Μποτσιβάλη και φυσικά για τον Ολυμπιακό Βόλου, απέναντι στον οποίο, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, "έχω την υποχρέωση να οδηγήσω σε τίτλο".

Για το τέλος μάλιστα, ο Αχιλλέας Μπέος, φαίνεται ότι κράτησε την είδηση, αφού δήλωσε χαρακτηριστικά: "Ο τόπος χρειάζεται ανθρώπους που να μπορούν να έρθουν σε σύγκρουση με κατεστημένα, να έρθουν σε σύγκρουση με μεγάλα συμφέροντα και να προσφέρουν έργο στην πόλη και ίσως αυτό κάποια στιγμή να το κάνει ο Αχιλλέας Μπέος, αλλά δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να πω συγκεκριμένα πράγματα."

ΑΚΟΥΣΤΕ ολόκληρη την συνέντευξη  του Αχιλλέα Μπέου στο "Marconi Radio 96,1 F.M." και στην εκπομπή "Όλα στη φόρα" του Γιώργου Κουμιώτη:

e-volos.gr

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :