Για την paella χρειαζόμαστε:
500γρ.στήθος κοτόπουλο κομματάκια
500γρ.θαλασσινά
οτιδήποτε ψάρι σε κομματάκια
ένα κρεμμύδι
χρωματιστές πιπεριές,
ένα ποτηράκι κόκκινη σάλτσα
ρύζι τύπου Αμερικής
σαφράν
Τσιγαρίζουμε σε λίγο ελαιόλαδο το κρέας με τα θαλασσινά,προσθέτουμε και το κρεμμύδι με τις πιπεριές, την σάλτσα και νερό ανάλογα με την ποσότητα ρυζιού που χρησιμοποιούμε.Όταν αρχίζει να βράσει προσθέτουμε το ρύζι και το σαφράν.Δοκιμάζουμε για αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε να σιγοβράζει μέχρι να τραβηχτεί το νερό.

Για το σαγανάκι χρειαζόμαστε:
500 γρ καθαρισμένα μύδια
ένα μεγάλο κρεμμύδι,
πιπεριές,
δυο σκελίδες σκόρδο,
ένα κουτί σάλτσα ντομάτα,
50 γρ φέτα τυρί,
μαϊντανό
ένα ποτήρι  κόκκινο κρασί

Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, τις πιπεριές, το σκόρδο σε λίγο λάδι.Προσθέτουμε τα μύδια,σβήνουμε με κρασί,προσθέτουμε την σάλτσα και 1 ποτήρι νερό.Αφού σιγοβράσουν δοκιμάζουμε για αλάτι και πιπέρι.Όταν είναι έτοιμα τρίβουμε μέσα το τυρί και ρίχνουμε ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Καλή σας όρεξη!
http://cookwithlori.blogspot.gr/2010/01/paella-cu-tocanita-greceasca-de-scoici.html

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :