Δύο παιδιά θαύματα.Πιανίστες.Φίλοι από δέκα χρονών μεγαλώνουν μαζί και συγκροτούν ντουέτο που δίνει κονσέρτα στην Γαλλία και σε όλη την Ευρώπη.


Δύο παιδιά θαύματα.Πιανίστες.Φίλοι από δέκα χρονών μεγαλώνουν μαζί και συγκροτούν ντουέτο που δίνει κονσέρτα στην Γαλλία και σε όλη την Ευρώπη.
Σε ένα ταξίδι διακοπών συμβαίνει το αναπάντεχο. Ο Γκαμπριέλ λάτρης των εφήμερων σχέσεων και ορκισμένος αντίπαλος των δεσμεύσεων ερωτεύεται μια Ελβετίδα,
ενώ ο Λυκ που πάντα έψαχνε τον μεγάλο έρωτα μπλέκει σε μια σχέση με μια γυναίκα που θεωρεί πολύ κατώτερη του,σχέση όμως που παρόλο που τον εξουθενώνει δεν μπορεί να διακόψει. Τα προσωπικά τους αδιέξοδα μεταφέρονται στην φιλική τους σχέση. Το ντουέτο διαλύεται και αρχίζει ένας τυφλός ανταγωνισμός. Καθένας με την σειρά του θα γνωρίσει την απόλυτη επαγγελματική επιτυχία (και την ηδονή της εκμηδένισης του άλλου) αλλά και την απόλυτη πτώση.
   Η μυθοπλασία είναι απλώς το ντεκόρ που στήνει ο δημοσιολόγος, δοκιμιογράφος και συγγραφέας (Τα μαύρα Φεγγάρια του Ερωτα),αγαπημένος της Μαλβίνας Κάραλη για να αποκαλύψει και να διεκτραγωδήσει την αντρική ματιά στον έρωτα στο σεξ και στις σχέσεις.
  Οι άνδρες αναγνώστες θα αναγνωρίσουν στο βιβλίο πολλά κομμάτια των σκέψεων τους,ενώ οι γυναίκες θα ρίξουν μια κλεφτή ματιά στην ανδρική "Terra Incognita"

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :