Μία… πρωτότυπη ιδέα σκέφθηκε φοιτητικός σύλλογος στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης προκειμένου να πείσει τους φοιτητές να συμμετέχουν στον καθαρισμό του πανεπιστημίου.

Μία… πρωτότυπη ιδέα σκέφθηκε φοιτητικός σύλλογος στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης προκειμένου να πείσει τους φοιτητές να συμμετέχουν στον καθαρισμό του πανεπιστημίου.

Μέσω σελίδας στο Facebook καλούνται οι φοιτητές να βοηθήσουν να απομακρυνθούν τα βουνά με τα σκουπίδια που δημιουργήθηκαν και να συμμετέχουν σε κλήρωση με έπαθλο ένα ταξίδι για δύο άτομα στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας.


Η εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού του ΑΠΘ ξεκίνησε σήμερα το πρωί στις 12:00 και ολοκληρώθηκε με επιτυχία σύμφωνα με τον πρύτανη Ιωάννη Μυλόπουλο. «Η πανεπιστημιακή κοινότητα ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του ιδρύματος και συμμετείχε ενεργά στην εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού του, η οποία ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Το ΑΠΘ σήμερα έδειξε ότι ενωμένο μπορεί να πετύχει πολλά» είπε ο πρύτανης που ευχαρίστησε τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας και τους φοιτητές που συμμετείχαν στην εθελοντική προσπάθεια.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους στις εργολαβίες γιατί σεβάστηκαν την προσπάθεια του Πανεπιστήμιου και με τη στάση τους αυτή συνέβαλαν στην επιτυχία της. Τους καλώ για μια ακόμη φορά να αναστείλουν άμεσα τις κινητοποιήσεις και να αποχωρήσουν από το κτίριο διοίκησης, για να επαναφέρουμε το ΑΠΘ σε τροχιά ομαλής λειτουργίας, που είναι η μόνη προϋπόθεση για την επίλυση και των δικών τους προβλημάτων» υπογράμμισε ο Ιωάννης Μυλόπουλος.

πηγή: real.gr

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :