Την ανησυχία της για σειρά νόμοθετημάτων τα οποία, κατά την ίδια, ποινικοποιούν την πολιτική αντιγνωμία και τα οποία προτείνονται στη ρωσική Δούμα από το κυβερνητικό κόμμα της «Ενιαίας Ρωσίας» εξέφρασε η γερμανίδα καγκελάριος Aνγκελα Μέρκελ, μετά τη συνάντησή της με τον ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν στη Μόσχα.

«Συζητήσαμε για την κατάσταση της κοινωνίας των πολιτών στη Ρωσία, και εξέφρασα στον πρόεδρο Πούτιν την ανησυχία μου για σειρά νομοθετημάτων», υπογράμμισε η κ. Μέρκελ σε κοινή συνέντευξη τύπου με το ρώσο πρόεδρο στο Κρεμλίνο.

Η γερμανίδα καγκελάριος πρόσθεσε ότι πρέπει να υπάρξει ανοιχτός και ειλικρινής διάλογος για τα σχετικά ζητήματα μεταξύ των δύο χωρών, ώστε να υπάρχει αλληλοκατανόηση και να επισημαίνονται ταυτόχρονα οι διαφορές.

πηγή: naftemporiki.gr

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :