Aπό χθες το βράδυ έχουμε δεχτεί αρκετά τηλεφωνήματα-παράπονα για το "στήσιμο" των πολιτών στην φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Χαλάνδρι. Μα καλά ρε παιδιά βγάζετε δελτίο τύπου ότι την Παρασκευή στις 6 το απόγευμα θα ανάψετε το δέντρο. Οι πολίτες μαζεύονται και το δέντρο άφαντο. Άντε και απεργούσατε, άντε και κάτι έγινε, άντε και το ακυρώνετε, ΜΑ ΚΑΛΑ δεν ενημερώνετε;

Aπό χθες το βράδυ έχουμε δεχτεί αρκετά τηλεφωνήματα-παράπονα για το "στήσιμο" των πολιτών στην φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Χαλάνδρι. Μα καλά ρε παιδιά βγάζετε δελτίο τύπου ότι την Παρασκευή στις 6 το απόγευμα θα ανάψετε το δέντρο. Οι πολίτες μαζεύονται και το δέντρο άφαντο. Άντε και απεργούσατε, άντε και κάτι έγινε, άντε και το ακυρώνετε, ΜΑ ΚΑΛΑ δεν ενημερώνετε; Γραφείο τύπου το Δημαρχείο δεν έχει; ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΤΕΛΙΚΑ!
Εδώ το δέντρο εκεί το δέντρο που είναι το δέντρο Δήμαρχε;
Αφού να φανταστείτε ένας παππούς, είχε και καταρράκτη ο άνθρωπος νόμιζε πως όντως το ανάψανε, αλλά ο ίδιος μόνο δεν το έβλεπε λόγο του οφθαλμολογικού προβλήματος και έτρεχε στα νοσοκομεία βραδιάτικο. Ρε τι έπαθε ο άνθρωπος! Λίγο τακτ ρε παιδιά!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Χαλανδρίου
ανάβει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της πόλης

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012
18:00
Ο Δήμος Χαλανδρίου σας καλεί
να ανάψουμε μαζί τα φώτα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.
Tα Ζαχαροπλαστεία της πόλης μας θα μας γλυκάνουν με παραδοσιακές χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες από την Φιλαρμονική του Δήμου Χαλανδρίου.

Σύμφωνα με την ΠΛΑΤΕΙΑ, ο αντιδήμαρχος Κώστας Αγγελής, με τον οποίο μιλήσαμε, μας είπε ότι "δεν θα άναβε δένδρο αλλά το αστέρι που άναψε εχθές και ότι η εκδήλωση έγινε σε στενό κύκλο, στενά και ταπεινά γιατί δεν είχαμε κονδύλια"

Εμείς πάντως ξαναρωτάμε το δέντρο που βρίσκεται;;; Μήπως το πήρε ο "κακός-λύκος" , μήπως και αυτό την έκανε λόγω ΣΟΚ;;;

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :