Νεκρός βρέθηκε 54χρονος, ο οποίος έφερε τραύματα από μαχαίρι στο στήθος, τις πρώτες πρωινές ώρες στο σπίτι του στην Αγία Ελένη Τροιζηνίας. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, νωρίτερα, ο 54χρονος διαπληκτίστηκε με έναν 68χρονο κάτοικο της περιοχής, χωρίς ουσιαστική αιτία, σε καφενείο του γειτονικού χωριού Τραχιά Αργολίδας.
Νεκρός βρέθηκε 54χρονος, ο οποίος έφερε τραύματα από μαχαίρι στο στήθος, τις πρώτες πρωινές ώρες στο σπίτι του στην Αγία Ελένη Τροιζηνίας.


Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, νωρίτερα, ο 54χρονος διαπληκτίστηκε με έναν 68χρονο κάτοικο της περιοχής, χωρίς ουσιαστική αιτία, σε καφενείο του γειτονικού χωριού Τραχιά Αργολίδας.
Η αστυνομία της Αργολίδας διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό του 68χρονου, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, καθώς θεωρούν ότι είναι οπλισμένος.
Τη διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Ασφάλεια Πειραιά, στην οποία υπάγεται η περιοχή ενώ έχει ειδοποιηθεί η ιατροδικαστική υπηρεσία Πειραιά για την διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.
πηγη

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :