«Οι σκηνές αυτές δείχνουν ζώα που ξυλοκοπήθηκαν και παραμελούνται, καθώς επίσης και παράνομες διαδικασίες σφαγής αλόγων που προορίζονται για τις ευρωπαϊκές αγορές τροφίμων.

«Οι σκηνές αυτές δείχνουν ζώα που ξυλοκοπήθηκαν και παραμελούνται, καθώς επίσης και παράνομες διαδικασίες σφαγής αλόγων που προορίζονται για τις ευρωπαϊκές αγορές τροφίμων.
Δύο σφαγείς στο βίντεο έχουν αποσυρθεί οι  άδειές τους,  ανέφερε η FSA. Το βίντεο αυτό λήφθηκε στο σφαγείο Red Lion κοντά στο Νάντουιτς μετά από οκτώ εβδομάδες έρευνας από από μια ζωική ομάδα.
Το βίντεο έρχεται μέσα απο τη δημόσια οργή ότι μερικά από τα μεγαλύτερα σούπερ μάρκετ έχουν πουλήσει Μπιφτέκια και άλλα προϊόντα που περιείχαν κρέας αλόγου. Το βίντεο δείχνει το σφαγείο αλόγων που ξυλοκοπήθηκαν με σιδηρολοστό για να τα παροτρυνουν για σφαγή. Μερικά είναι στριμωγμένα στα μαντριά σφαγής σε ζευγάρια και σε μια περίπτωση σε μια ομάδα τριών, και στη συνέχεια ζαλισμένα από κοινού.

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :