Καλοί και οι μπουφέδες του εμπορικού συλλόγου Κοζάνης χρηματοδοτούμενοι από τον τοπικό πόρο ανάπτυξης. (Αλήθεια ποιο είναι το ακριβές ποσό;)
Καλά τα ωδικά πτηνά* (βλέπε καναρίνια)

Καλοί και οι μπουφέδες του εμπορικού συλλόγου Κοζάνης χρηματοδοτούμενοι από τον τοπικό πόρο ανάπτυξης. (Αλήθεια ποιο είναι το ακριβές ποσό;)

Αλλά πολύ καλύτερο και αναγκαίο από όλα αυτά, είναι η άμεση στήριξη παιδιών του Καλλικρατικού Δήμου Κοζάνης** και της Περιφέρειας μας, (Δημοτικών Σχολείων) που πρέπει να σιτίζονται (πρωινό τους) και δεν τον έχουν, λόγω των καταστροφικών επιπτώσεων της κρίσης που μαστίζει την χώρα.

Αυτό πρέπει να το λύσετε σήμερα κ. Πλακεντά και αφήστε κατά μέρος τις πολιτικές διαχείρισης πολιτών μιας γεωγραφικής ενότητας για την συνέχεια της πολιτικής σας διαδρομής – καριέρας…..

Εκεί βρίσκεται η μεγάλη ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Εκεί είναι Ο ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ

* Βλέπε το 19ο πρωτάθλημα της Ορνιθολογικής Ομοσπονδίας που πραγματοποιείται στην Πτολεμαίδα (6-13/12/2015) και έχει συνδιοργανωτή την Π.Ε. Κοζάνης και στηρίζεται οικονομικά με το ποσό των 2.000 ευρω!!!
** Πάνω από 50 παιδιά του Καλλικρατικού Δήμου Κοζάνης εδώ και πολύ καιρό αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα και οι φορείς που πρέπει να «βάλουν πλάτες» σφυρίζουν αδιάφορα.

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :