Εσείς τι πιστεύετε. Πρέπει να επιτραπεί η οπλοφορία στην Ελλάδα;

Με την εγκληματικότητα να αυξάνεται ραγδαία και το κύμα μεταναστών να μη λέει να κοπάσει, η ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών ολοένα και κινδυνεύει περισσότερο.

Αν λάβουμε και υπόψη, ότι λόγω της οικονομικής κρίσης, τα κονδύλια της Ελληνικής Αστυνομίας μειώνονται όλο και περισσότερο, τα Αστυνομικά Τμήματα πάνε προς συγχώνευση σε πολλές μεγάλες πόλεις της χώρας, πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν πλέον απαραίτητη την νόμιμη οπλοφορία και οπλοχρησία στην Ελλάδα.

Στη χώρα μας απαγορεύεται η οπλοφορία πλην των αεροβόλων όπλων και φλόμπερ, των σκοπευτικών και κυνηγετικών όπλων, αλλά σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η χρήση τους σε δημόσιο χώρο ή ακόμα και μέσα στο ίδιο μας το σπίτι σε περίπτωση εισβολής διαρρηκτών!

Εσείς τι πιστεύετε. Πρέπει να επιτραπεί η οπλοφορία στην Ελλάδα;

Απαντήστε στο ερωτηματολόγιο παρακάτω...


Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :