Σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά fashion events του 70ου Φεστιβάλ κινηματογράφου των Καννών εξελίχθηκε το «Fashion For Relief» της Naomi Campbell. Πρόκεται για μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής, για φιλανθρωπικούς σκοπούς και για την οργάνωση που δημιουργήθηκε το 2005 και που καιρό τώρα έχει σαν κύριο εκπρόσωπο της το 46χρονο μοντέλο. Στο event, του οποίου τα χρήματα από τις προσκλήσεις και τις δωρεές θα πάνε στην οργάνωση «Save The Children», έδωσαν το παρών κάποια από τα supermodels που βρίσκονται την τελευταία εβδομάδα στη Γαλλική Ριβιέρα, όπως η Kendall Jenner, η Bella Hadid, η Heidi Klum, η Kate Moss, η Natasha Poly, η Sara Sampaio, η Isabeli Fontana αλλά και μια «δική» μας, πρώην μοντέλο και εστεμμένη, η Μαριέττα Χρουσαλά που πέταξε για αυτό το λόγο από το Μαϊάμι στις Κάννες. Η Μαριέττα και η Fontana μάλιστα φόρεσαν φορέματα της Σήλιας Κριθαριώτη που δίνει δυναμικά το παρών στις Κάννες.

Κατά τα άλλα, παρών στην εκδήλωση έδωσαν η Βασίλισσα της Ιορδανίας Ράνια, ο πάντα γοητευτικός Αντόνιο Μπαντέρας, η Ντονατέλλα Βερσάτσε, ενώ στην εκδήλωση παρουσιάστηκε μια νέα σειρά της Diesel ειδικά αφιερωμένη στην οργάνωση «Save The Children». Απολαύστε κάποιες από τις εικόνες του event και τα παρασκήνια.

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :