Υλικά για 4 άτομα 

  • 450 γρ. μεγάλες γαρίδες 
  • 2 πιπεριές καυτερές 
  • 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 
  • 5 κ.σ. ελαιόλαδο 
  • Αλάτι 
  • Πιπέρι 

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τις γαρίδες αφαιρώντας το έντερο, τα κεφάλια και το κέλυφος, κρατώντας μόνο τις ουρές. 

Κόβουμε στη μέση τις πιπεριές και τις καθαρίζουμε από τους σπόρους.
 
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο ρίχνουμε μέσα τις γαρίδες, το σκόρδο, τις πιπεριές και μαγειρεύουμε σε δυνατή φωτιά για 4 -5 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσουν οι γαρίδες.

Αλατοπιπερώνουμε όσο χρειάζεται και σερβίρουμε αμέσως.

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :