Πλοία του Πολεμικού Ναυτικού που συμμετέχουν στην άσκηση «ΚΑΤΑΙΓΙΣ 2017» πρόκειται να καταπλεύσουν σε λιμάνια του βορείου, βορειοανατολικού και κεντρικού Αιγαίου την Πέμπτη 1 Ιουνίου,
Πλοία του Πολεμικού Ναυτικού που συμμετέχουν στην άσκηση «ΚΑΤΑΙΓΙΣ 2017» πρόκειται να καταπλεύσουν σε λιμάνια του βορείου, βορειοανατολικού και κεντρικού Αιγαίου την Πέμπτη 1 Ιουνίου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Μέγα το της Θαλάσσης Κράτος», που διοργανώνονται υπό το συντονισμό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού.

Πρόκειται για τα λιμάνια: Αγίου Ευστρατίου, Αλεξανδρούπολης, Βόλου, Θάσου, Καβάλας, Λήμνου, Σαμοθράκης, Σκοπέλου, Σκύρου, Φούρνων και Ψαρών. Κεντρική πόλη των εκδηλώσεων έχει καθοριστεί η Αλεξανδρούπολη, όπου την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθούν ιδιαίτερες εκδηλώσεις, παρουσία του αρχηγού ΓΕΝ, αντιναύαρχου Νικόλαου Τσούνη.

Συγκεκριμένα οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν:

-Στις 10:00, κατάθεση στεφάνου από τον αρχηγό ΓΕΝ στο μνημείο Δόμνας Βισβίζη.

-Στις 11:00 επίδειξη από τη διοίκηση υποβρύχιων καταστροφών, στην παραλία Φάρου.

-Στις 19:00 ομιλία του αρχηγού ΓΕΝ στο δημοτικό θέατρο.

Το κοινό θα μπορεί να επισκεφθεί τα πολεμικά πλοία από τις 12 το μεσημέρι έως τις 8 το βράδυ, οπότε θα ξεκινήσει συναυλία της μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού στο Φάρο.

Επίσης, από το Σάββατο 27 Μαΐου έως την Πέμπτη 1 Ιουνίου, θα διοργανωθεί έκθεση στο νομαρχείο Αλεξανδρούπολης για τη δράση του Πολεμικού Ναυτικού κατά την περίοδο 1821-1945, με τον τίτλο «Μεθ’ Ορμής Ακαθέκτου». Το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την έκθεση:

-Το Σάββατο 27 Μαΐου, από 18:00 έως 22:00 και

-Από την Κυριακή 28 Μαΐου έως την Πέμπτη 1 Ιουνίου, από 09:00 έως 13:00 και από 18:00 έως 22:00.

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :