UPDATE
Σοκ: Από αδέσποτη σφαίρα σκοτώθηκε ο μαθητής!!!
Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ότι ο μαθητής που πέθανε μετά από τραυματισμό σε σχολική γιορτή σε δημοτικό σχολείο του Μενιδίου, έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι. Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο ιατροδικαστής κ. Νίκος Καλογριάς.
Όπως δήλωσε στο protothema.gr ο κ. Καλογριάς το μικρό αγόρι χτυπήθηκε από βολίδα πυροβόλου όπλου που έσπασε το κρανίο του στο δεξί μέρος στο θόλο. Επιχειρώντας να ερμηνεύσει το γιατί οι γιατροί στο Παίδων δεν αντιλήφθηκαν αυτό το τραύμα ο ιατροδικαστής είπε ότι ίσως να μην το αντιλήφθηκαν επειδή το τραύμα ήταν στο τριχωτό της κεφαλής. Εξηγεί, τέλος, ότι το παιδί πήγε κλινικά νεκρό στο Παίδων Αγία Σοφία.
_______________________________
Τραγωδία την Πέμπτη σε δημοτικό σχολείο της Αττικής, όπου ένα αγοράκι δέκα ετών έχασε τη ζωή του. 

Ο μικρός Μάριος λιποθύμησε και πέφτοντας κάτω, χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το παιδί μεταφέρθηκε διασωληνωμένο στο Παίδων «Αγία Σοφία» στις 11:30. Εκεί οι γιατροί έκαναν πολύωρη προσπάθεια ανάνηψης χωρίς όμως να κατορθώσουν να σώσουν το αγόρι. 

Από τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, δεν έχει διευκρινιστεί εάν ο θάνατος προήλθε από το χτύπημα ή αν κάτι παθολογικό οδήγησε στην κατάρρευση του παιδιού.

Όπως ανέφεραν γονείς και αυτόπτες μάρτυρες, το παιδί στεκόταν κάτω από την μπασκέτα στο προαύλιο, όταν ακούστηκε να λέει πως έχει άγχος, κοκκίνισε και λιποθύμησε. Πέφτοντας, χτύπησε το κεφάλι του, με όσους βρίσκονταν εκεί να λένε πως «αιμορραγούσε πολύ»...

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :