Ξεβράκωσε λοιπόν ο Λεμονής τον Χάσι. Ο οποίος Χάσι είχε ξεφτιλίσει τον Λεμονή (αφού τον αντικατέστησε) μιας και ο Λεμονής κρίθηκε ανίκανος να αντιμετωπίσει την Ριέκα. (Τώρα πως γίνεται να κρίνεται ανίκανος για την Ριέκα και ικανός για την Γιουβέντους...νομίζω οτι εκεί ξεφτυλίζεται πια η λογική. 

Αλλά τι ψάχνεις να βρείς σε αυτήν την "ομάδα"!) Πριν από λίγο καιρό πάντως ο Λεμονής είχε ξεφτιλίσει τον Μπέντο , που είχε ξεφτιλίσει τον Σάντσεθ . Πιο πρίν ο Σίλβα είχε ξεφτιλίσει τον Περέιρα που είχε ξεφτιλίσει τον Νικοπολίδη που είχε ξεφτιλίσει τον Μίτσελ. Πιο πριν ο Βαλβέρδε είχε ξεφτιλίσει τον Λίνεν που είχε ξεφτιλίσει τον Νινιάδη που είχε ξεφτιλίσει τον Ζίκο που είχε ξεφτιλίσει τον Μπάντοβιτς που είχε ξεφτιλίσει τον Κετσπάγια. 

Οπως βλέπουμε η λίστα των ξεφτυλισμένων-ξεβρακωμένων προπονητών που ήρθαν σε αυτήν την "ομάδα" είναι ατελείωτη. Και όλους αυτούς τους έφερε ο μοναδικός ο ανεπανάληπτος ο μεγαλύτερος επενδυτής που πέρασε απο το Ελληνικό ποδόσφαιρο , (αλλά που του απαγορεύεται να ασχολείται με αυτό) και του οποίου το όνομα απαγορεύεται να αναφέρουμε εμείς οι κοινοί θνητοί "επι ματαίω". Και εσύ (και όσοι έχουν σχέση με αυτήν την "ομάδα") τον αποθέωνες και οταν τους προσλάμβανε ως  "σπεσιαλίστες" και όταν τους απέλυε ως "ξεφτυλισμένους" Γιαυτό μην απορείς ούτε με τα σχόλια που θα διαβάσεις απο κάτω ούτε με τον χρόνο που θα χρειαστεί να πεισθεί ο επόμενος προπονητής να έρθει ώς Μεσσίας και να φύγει "ξεβρακωμένος". 

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι για όλους υπάρχει μια τιμή. (Όπως μας δίδαξε στο παρελθόν ένας άλλος πρόεδρος αυτής της "ομάδας")

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :