Διαβάστε τις πραγματικές δηλώσεις που έκανε ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά το παιχνίδι στο Κάμπ Νόου με την Μπαρτσελόνα!
Διαβάστε τις πραγματικές δηλώσεις που έκανε ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά το παιχνίδι στο Κάμπ Νόου με την Μπαρτσελόνα!

"Την ώρα που μου έδινε τη φανέλα του ο Λιονέλ (σ.σ. Μέσι), μου εκμυστηρεύτηκε ότι μετά το 3-1 προσευχόταν να λήξει το ματς για να μη γίνει το 3-2. Έτρεμε ο άνθρωπος, όπως είχε γίνει και με το Μπουφόν πριν 3 εβδομάδες. 
Λοιπόν, τι να λέμε τώρα. 
Ο Ολυμπιακός κύριοι έχει αλλάξει επίπεδο και παίζει στα ίσια ομάδες όπως τη Γιουβέντους και τη Μπαρτσελόνα. 
Είδατε σήμερα ο διαιτητής σεβάστηκε τον Ολυμπιακό μας και έβγαζε κάρτες μόνο στους παίκτες της Μπαρτσελόνα. Πρέπει οι κύριοι διαιτητές στην Ελλάδα να μας σέβονται το ίδιο, γιατί ακολουθεί και ντέρμπυ με τον ΠΑΟΚ και δε θα πρέπει να φοβηθούν να μας δίνουν πέναλντυ και να μοιράζουν κάρτες στους αντιπάλους ποδοσφαιριστάς. 
Πέρυσι μάλλιασε η γλώσσα μου να λέω ότι δε μας δίνουν πέναλντυ. Έπιασε τόπο η διαμαρτυρία μας, διότι φέτο μας έχουνε δώκει 5 πέναλντυ και μάλιστα 2 στα τελευταία λεπτά που κρίνανε το αποτέλεσμα. 
Τώρα διάφοροι μυστήριοι μιλάνε για το παπούτσι του Ιντέγε και άλλα περίεργα, για να δημιουργήσουν κλίμα φόβου στους διαιτητάς. 
Όμως οι οπαδοί της ομάδος μας να μη φοβούνται, να έρθουν να υποστηρίξουν την ομάδα μας και να την προστατεύσουν από την καθημερινή επίθεση που δεχόμαστε. Να είναι όμως προσεκτικοί και κόσμιοι, γιατί οι επιτήδειοι θα επιδιώξουν την τιμωρία της έδρας μας πάλι. 
Πρωτάκουστα πράγματα κύριοι. Διαφημίζουμε την Ελλάδα στο εξωτερικό και κοιτάμε τα μεγαθήρια του Τσάμπιονς Ληγκ στα μάτια, ενώ στην πατρίδα μας πολεμούν και είμαστε την 5η θέση. 20 χρόνια μας πολεμάνε με λύσσα. Αν είναι δυνατόν, πρέπει να σταματήσει αυτό."

Διαδώστε πριν το κατεβάσουν!!!

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :