Σε αυτή τη χώρα μαστιζόμαστε από δύο πράγματα. Από αμέτρητη βλακεία και από ημιμάθεια. Καταπίνουμε αμάσητο ότι μας σερβίρουν και το γαρνίρουμε και με μπόλικο "ανθρωπισμό"
Σε αυτή τη χώρα μαστιζόμαστε από δύο πράγματα. Από αμέτρητη βλακεία και από ημιμάθεια. Καταπίνουμε αμάσητο ότι μας σερβίρουν και το γαρνίρουμε και με μπόλικο "ανθρωπισμό", συναίσθημα και οργή κατά των "φασιστών", που τολμάνε να λένε την αλήθεια και δεν κλαψουρίζουν με τα παραμύθια που τους σερβίρουν οι αριστεροί αλλά ούτε και σύρονται σε ιδεολογικό και ηθικό ξεπεσμό όπως κάνουν οι δήθεν κεντροδεξιοί.

Σήμερα θα σας πω γιατί ο Αμίρ, που μας τα πρήξατε με τα θλιμμένα ματάκια του γιατί δεν του έδωσαν τη Σημαία, δεν έπρεπε εξαρχής να είναι υποψήφιος και όχι σύμφωνα με τα δικά μου πιστεύω αλλά σύμφωνα με τη κατάπτυστη υπουργική απόφαση, των κομμουνιστοσυμμοριτών που υποβαθμίζει την Ελληνική Σημαία σε ξεσκονόπανο των λαθρο-ισλαμιστών.

Σύμφωνα λοιπόν με την Υ.Α. Γ1/219/13-3-2001/ΥΠΕΠΘ ο Αμίρ δεν θα έπρεπε να μπει στην κλήρωση γιατί: «Στη διαδικασία επιλογής σημαιοφόρων, παραστατών και υπευθύνων για την κατάθεση στεφάνου μπορούν να συμμετέχουν και αλλοδαποί μαθητές, οι οποίοι φοιτούν τουλάχιστο δύο (2) χρόνια σε ελληνικό σχολείο.»

Σύμφωνα όμως με τη μητέρα του, ο Αμίρ είναι μαθητής στο δημοτικό σχολείο Δάφνης εδώ και 7 μήνες, αφού πρώτα πέρασε από το camp της Λέσβου. Επομένως με την ισχύουσα νομοθεσία, ο Αμίρ δεν θα έπρεπε να συμμετέχει στην κλήρωση γιατί δεν έχει φοιτήσει τα δύο χρόνια που χρειάζονται.


Θα σας πω και άλλα για να τα μάθετε, όπως επί παραδείγματι γιατί Αφγανοί όπως είναι ο Αμίρ και η οικογένεια του πήραν άσυλο και θεωρούνται πρόσφυγες ενώ δεν έχουν πόλεμο στο Αφγανιστάν.

Υποτίθεται ότι η μητέρα του Αμίρ πάσχει από υψηλό ζάχαρο και αντιμετωπίζει την ασθένεια της με φαρμακευτική αγωγή που της χορηγείται από το στόμα. Με χάπια δηλαδή. Αυτό θεωρήθηκε αρκετό για να μπουν στις ευάλωτες ομάδες και να τους χορηγηθεί άσυλο. Όταν θυμηθούν οι κυβερνητικοί μου λένε γιατί η μητέρα του Αμίρ είναι ευάλωτη και πρέπει να της δίνουμε δωρεάν διαμέρισμα, δωρεάν νερό και ρεύμα, δωρεάν περίθαλψη, δωρεάν ρούχα και τρόφιμα και φυσικά 2000 το μήνα!!

ΟΤΑΝ οι Ελληνες διαβητικοί, αν δεν έχουν ζάχαρο το οποίο έχει επιπλοκές όπως τύφλωση, διαβητικό πόδι, ανεπάρκεια καρδιάς κτλ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ.

Χριστίνα Σιδέρη


Το άλλο μεγάλο παραμύθι με το πανό!

"ΦύYε από δω στο χωριά σου φύΥε" γράφει το χαρτόνι που άφησαν στο μικρό Αμίρ οι "κακοί" Ελληνες που δεν τον θέλουν στη χώρα τους! Αλήθεια ρε εσείς στα υπόγεια της μονταζιέρας, έχετε δει κανέναν Ελληνα να γράφει το Ελληνικό "γάμα" όπως ακριβώς γράφεται το λατινικό "Υ";;; Δεν είναι όλοι πρόβατα ρε κονομησάριοι! Εγώ μπορώ να φανταστώ και ποιο λαμόγιο σκέφτηκε όλη αυτή την άθλια προπαγάνδα κατά των Ελλήνων!!! 

Αυτό το παραμύθι το τρώνε όσοι θέλουν να το φάνε και τους μόνους που βολεύει αυτό το κακόγουστο θέατρο είναι τη Στεφανίδου τον άντρα της και τους ισλαμολάγνους ανθέλληνες που κονομάνε χοντρά από τις Μ.Κ.Ο.

Η τεράστια κίνηση των παικτών της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ πήρε μία σπουδαία νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τον Έλντερ Λόπες πάντως να κάνει ίσως την κίνηση της βραδιάς με το φινάλε του αγώνα και να προσφέρει στιγμές χαράς σε μια μαχήτρια της ζωής, την άτυχη Μυρτώ της Πάρου.

O Πορτογάλος αριστερός μπακ κατευθυνόμενος προς τα αποδυτήρια παρατήρησε την νεαρή κοπέλα που είναι φίλη της Ένωσης και βρισκόταν αναπηρικό καροτσάκι και βρισκόταν στο ΟΑΚΑ μαζί με την μητέρα της που στέκεται δίπλα όλα αυτά τα χρόνια που προσπαθεί να ορθοποδήσει, Φεύγοντας από το γήπεδο πάντως μπορεί να αισθάνεται χαρούμενη έχοντας ένα πολύ σπουδαίο δώρο.

Συγκεκριμένα, τόσο ο Λόπες όσο και ο Μπακάκης στάθηκαν δίπλα στην Μυρτώ, έβγαλαν φωτογραφίες μαζί της, με τον Πορτογάλο άσο μάλιστα να της χαρίζει ως ενθύμιο την φανέλα του και να αποδεικνύει πως περισσότερο από οποιοδήποτε αποτέλεσμα, ο άνθρωπος είναι πάνω από όλα.
Σας παραθέτουμε ένα σχόλιο που διαβάσαμε και μας αντιπροσωπεύει εκατό τοις εκατό: «Πιο πολλά κάνουν οι πολίτες κι οι εργαζόμενοι αυτής της χώρας για ανθρώπους που έχουν ανάγκη, από τους ίδιους τους κυβερνώντες.
Εκείνοι στήνουν προπαγάνδες και εκματελλεύονται επικοινωνιακά στημένες προβοκατόρικες καταστάσεις για να προβάλουν τη "φιλανθρωπία" τους στο Μαξίμου, μόνο προς συγκεκριμένες ομάδες ατόμων. Η Ελλάδα πέθανε, έχουν προτεραιότητες άλλοι πλην των κατοίκων της.
Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και τη διοίκηση και μακάρι αυτή η νεαρή κοπέλα να καταφέρει να επανέλθει ξανά στην καθημερινότητα, χωρίς προβλήματα και τους εφιάλτες του παρελθόντος.»
Δείτε την κίνηση ανθρωπισμού από τους δύο παίκτες της ΑΕΚ:


Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :