Η πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού κυπέλλου Ελλάδας που θα γίνει το Σάββατο 12 Μαΐου στο ΟΑΚΑ μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.
Η πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού κυπέλλου Ελλάδας που θα γίνει το Σάββατο 12 Μαΐου στο ΟΑΚΑ μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ η ΕΠΟ πρότεινε να δοθούν από 22.000 εισιτήρια σε κάθε φιναλίστ, ωστόσο η γνώμη της αστυνομίας είναι εντελώς διαφορετική, αφού η δική της πρόταση είναι να δοθούν από 13.000 «μαγικά χαρτάκια» σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Στην πρόταση της αστυνομίας διαφώνησε έντονα ο ΠΑΟΚ και πιο ήπια ΑΕΚ και ΕΠΟ, με τους δύο φιναλίστ να τονίζουν ότι δεν ευελπιστούν πως ο αριθμός των εισιτηρίων μπορεί να φτάσει τον τελικό του 2014 (από 23.000 για κάθε ομάδα), αλλά κρίνουν τον αριθμό που προτείνει η αστυνομία μικρό.
Σε κάθε περίπτωση, οι τελικές αποφάσεις όχι μόνο για τα εισιτήρια, αλλά και για τα υπόλοιπα μέτρα θα παρθούν το πρωί της Παρασκευής (10:00), όταν υπάρχει προγραμματισμένη νέα σύσκεψη στο ΟΑΚΑ, ενώ στο μεσοδιάστημα, η αστυνομία θα κάνει νέες διαβουλεύσεις με την ηγεσία της για να παρθεί μία οριστική απόφαση.

Την ίδια στιγμή, από τον ΠΑΟΚ τέθηκε και θέμα έδρας του τελικού, όμως ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος ξεκαθάρισε ότι η έδρα του τελικού είναι οριστική και δεν αλλάζει.

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :