Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοούμενων από τη φονική πυρκαγιά που έπληξε την Αττική. Ο τραγικός απολογισμός από την πύρινη λαίλαπα είναι 81 νεκροί, καθώς την Τετάρτη άφησε την τελευταία του πνοή ένας από τους τραυματίες που νοσηλευόταν.
Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοούμενων από τη φονική πυρκαγιά που έπληξε την Αττική.

Ο τραγικός απολογισμός από την πύρινη λαίλαπα είναι 81 νεκροί, καθώς την Τετάρτη άφησε την τελευταία του πνοή ένας από τους τραυματίες που νοσηλευόταν.

Σε ό,τι αφορά την πυρκαγιά στα Γεράνεια Ορη, στην Κινέτα, η εικόνα είναι βελτιωμένη, καθώς σύμφωνα με την πυροσβεστική ανακόπηκαν τα μέτωπα προς τους Αγίους Θεοδώρους και το Λουτράκι.

Η μάχη όμως με τις φλόγες θα συνεχιστεί όλη τη νύχτα και στην περιοχή θα επιχειρούν 228 πυροσβέστες με 114 οχήματα, 56 άτομα πεζοπόρο τμήμα, 13 οχήματα ΟΤΑ, 10 βυτιοφόρα και πέντε μηχανήματα έργου. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ρίψεις νερού πραγματοποίησαν εκ περιτροπής συνολικά 14 ελικόπτερα και 11 αεροσκάφη.

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :