Τα περιθώρια για συγκρούσεις ελαχιστοποιούνται, αφού ο σύντροφός σας αρχίζει να συμβαδίζει με τα καινούργια δεδομένα. Κάποιες κοινωνικές εμφανίσεις σας θα σημειώσουν επιτυχία και θα σας βοηθήσουν πολύ στο μέλλον.
ΚΡΙΟΣ: Τα περιθώρια για συγκρούσεις ελαχιστοποιούνται, αφού ο σύντροφός σας αρχίζει να συμβαδίζει με τα καινούργια δεδομένα. Κάποιες κοινωνικές εμφανίσεις σας θα σημειώσουν επιτυχία και θα σας βοηθήσουν πολύ στο μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ: Λύστε όσα προβλήματα περνάνε από το χέρι σας και δώστε πρωτοβουλίες και στους άλλους. Σχεδιάστε μια ρομαντική βραδιά με τον σύντροφό σας, καθώς θα χαρεί πολύ και αυτός και εσείς. Ελιχθείτε στη σχέση σας και μην επιτρέψετε τις παρεμβάσεις τρίτων.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν δεν σταματήσετε τις ζήλιες και τις καχυποψίες, ο σύντροφός σας θα αντιδράσει έντονα. Δείτε ένα θέμα που θα προκύψει και θα σας αναστατώσει από την πρακτική πλευρά του. Μην αφήσετε τις ανασφάλειες που σας πιάνουν να επηρεάζουν την κρίση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην καθηλώνεστε σε καταστάσεις που ο σύντροφός σας φαίνεται να μοιράζεται με εσάς, αλλά δεν μπορεί να πράξει στη θέση σας. Με περισσότερη εμπιστοσύνη και αποδοχή του εαυτού σας μπορείτε να είστε πολύ καλά μαζί.

ΛΕΩΝ: Μάθετε να διαπραγματεύεστε αυτό που έχετε στο μυαλό σας, αν δεν μπορείτε να το εκφράσετε. Το έδαφος είναι γόνιμο και αυτήν τη φορά δεν απειλείστε τόσο πολύ στις προσπάθειές σας. Με διακριτικό τρόπο απορρίψτε προτάσεις που δεν σας δίνουν ικανοποιητικές λύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εργαστείτε σκληρά στον εργασιακό χώρο και αφήστε τις ονειροπολήσεις για το βράδυ. Βγάλτε από πάνω σας την αμυντική ευαισθησία που δεν είναι τόσο λειτουργική. Βάλτε συναισθηματικά όρια και αφήστε τον εαυτό σας να υποκύψει στα καλέσματα του έρωτα.

ΖΥΓΟΣ: Ξεκαθαρίστε μέσα σας ποιος είναι ο δικός σας ρόλος στη σχέση σας, για να μπορέσετε να παραδοθείτε. Θα είναι πιο ωφέλιμο να μην κάνετε παρεμβάσεις. Μία τυχαία συνάντηση θα σας δώσει μια πολύ μεγάλη ικανοποίηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η σημερινή μέρα προβλέπεται ιδανική για να βρείτε πρακτικές λύσεις σε θέματα που σας κουράζουν. Φροντίστε να επενδύσετε μόνο σε αξιόπιστες και αποδοτικές υποσχέσεις που θα σας δοθούν σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ανάγκη σας για ασφάλεια μπορεί να προκαλέσει ανισορροπίες και ασάφειες. Μην αμελήσετε να ασχοληθείτε με κάποιες λεπτομέρειες που μπορεί να βοηθήσουν. Ελέγχοντας τους γύρω σας με καταπιεστικό τρόπο, οι αντιδράσεις θα είναι έντονες και συνεχείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην πιέσετε για απαντήσεις, για τις οποίες ακόμη δεν έχει έρθει η ώρα. Οι αναβολές στις αποφάσεις σας μπορεί να οδηγήσουν σε αδιέξοδα. Βάλτε στη σχέση σας τη λογική να λειτουργήσει περισσότερο από το συναίσθημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διαχωρίστε τα προβλήματα της εργασίας από τα προσωπικά, για να μην τα μεταφέρετε από τον έναν τομέα στον άλλον. Βρείτε χρόνο να ξεκουράσετε σώμα, πνεύμα και ψυχή, για να αποφύγετε τα ψυχοσωματικά προβλήματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην αφήσετε ανεξέλεγκτες σκέψεις να θολώσουν το μυαλό και την κρίση σας. Πρώτα ακούστε καλά τι έχουν να σας πουν γνωστοί και φίλοι, και μετά αποφασίστε. Φροντίστε οι φιλοδοξίες σας να μην ξεπερνούν τα έξοδα που αντέχει ο προϋπολογισμός σας.

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :