Οι μεταθέσεις είναι ένα από τα μεγάλα στοιχήματα για την ηγεσία του Στρατού Ξηράς. Οι πληροφορίες μάλιστα θέλουν τον πήχη να έχει μπει ψηλά σε ότι αφορά στο χρονοδιάγραμμα.
Οι μεταθέσεις είναι ένα από τα μεγάλα στοιχήματα για την ηγεσία του Στρατού Ξηράς. Οι πληροφορίες μάλιστα θέλουν τον πήχη να έχει μπει ψηλά σε ότι αφορά στο χρονοδιάγραμμα.

Ήδη καταρχάς έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τις τακτικές κρίσεις του ερχόμενου μήνα, προκειμένου να πληρωθούν τα κενά ή να γίνουν οι αντικαταστάσεις σε επίπεδο σχηματισμών και μονάδων, από τις οποίες συνακόλουθα εξαρτώνται και οι μεταθέσεις. Το συγκεκριμένο στάδιο είναι κομβικό με αλλαγές που έχουν εξαγγελθεί στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης όπως είναι η μετακίνηση της επίλεκτης 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών.

Είναι εξίσου σημαντικό όμως και για την τάχιστη ολοκλήρωση και των μεταθέσεων στα υπόλοιπα κλιμάκια της ιεραρχίας. Ο στόχος είναι μέχρι τον Ιούνιο να έχουν ολοκληρωθεί όχι μόνο οι μεταθέσεις αλλά και οι τοποθετήσεις. Σε κάθε περίπτωση να μην καταγραφούν καθυστερήσεις όπως έλεγε χαρακτηριστικά στρατιωτική πηγή που θα επηρεάζουν τόσο την υλοποίηση του οικογενειακού προγραμματισμού των στελεχών αλλά και του σχεδιασμού των επιτελείων.

Και αυτός ο σχεδιασμός αυτός περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, στο ίδιο χρονικό ορόσημο την υλοποίηση μιας ιδιαιτέρως σημαντικής μετακόμισης όπως της 32 Τ/Ξ ΠΖ "ΜΟΡΑΒΑΣ". Όπως πρώτο έγραψε το OnAlert Σε “Κανελλόπουλο” και Αυλώνα, οι διμοιρίες κατασκευών έχουν επιδοθεί σε έναν συστηματικό αγώνα δρόμου προκειμένου να ολοκληρώσουν τις απαραίτητες υποδομές. Η νέα έδρα του επίλεκτου σχηματισμού του Στρατού Ξηράς εξαρχής είχε κριθεί ως η πλέον ενδεδειγμένη.

Άλλωστε από την πρώτη στιγμή, η υλοποίηση του σχεδίου υπαγορεύεται απο την εξής ανάγκη: "Η σκέψη είναι να κατέβει κοντά στα μέσα που θα την κινήσουν. Δεν ισχύει πουθενά αυτό να πρέπει να κάνεις δώδεκα ώρες για να πας να παρεις το τμήμα σου."

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :