Με σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θηβών, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Ευβοίας, δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 64χρονου παιδιάτρου, που συνελήφθη στις 23 Απριλίου με την κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος ανήλικης.
Με σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θηβών, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Ευβοίας, δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 64χρονου παιδιάτρου, που συνελήφθη στις 23 Απριλίου με την κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος ανήλικης.
Μετά από κατάθεση όμως και μίας ακόμη, ενήλικης σήμερα, κοπέλας που είχε πέσει θύμα του ίδιου γιατρού όταν ήταν 13 ετών, σε βάρος του 64χρονου Διευθυντή της Παιδιατρικής του Νοσοκομείου της Θήβας, ασκήθηκε ποινική δίωξη για (α) αποπλάνηση παιδιών, με παθούσα που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατ’ εξακολούθηση, (β) αποπλάνηση παιδιών, με παθούσα που συμπλήρωσε τα δώδεκα αλλά όχι και τα δεκατέσσερα έτη, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατ’ εξακολούθηση, (γ) κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, με παθούσες που δεν συμπλήρωσαν τα δεκατέσσερα έτη, από ιατρό που παρέχει τις υπηρεσίες του σε ανήλικες, κατά συρροή, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατ’ εξακολούθηση και (δ) αθέμιτη αποτύπωση σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης άλλου, κατ’ εξακολούθηση.
Πρόκειται για τον:
ΖΕΪΝΕΝΤΙΝ ΑΜΠΝΤΕΛΓΑΝΙ του ΑΜΠΝΤΕΛΚΑΝΤΕΡ και της ΣΟΥΜΠΧΙΑ, γεν. 06-10-1955,
giatros aselgeia
paidiatros
Σημειώνουμε ότι μετά τη δημοσιότητα που πήρε η υπόθεση ήρθαν στο φως λεπτομέρειες σχετικά με το πώς ο συγκεκριμένος γιατρός «ξεμονάχιαζε» τα κοριτσάκια παραπλανώντας τους γονείς που δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν τι γινόταν πίσω από τις κλειστές πόρτες του εξεταστηρίου!
Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, έχει διάρκεια έως την 10-05-2019, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη και «αποσκοπεί στην άμεση προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική του δράση και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε, καθόσον έτσι θα καταστεί δυνατό για όσους παθόντες έχουν υποστεί βλάβη από παρόμοιες πράξεις του κατηγορουμένου, να προσφύγουν στις αρμόδιες Αρχές προς διερεύνηση των πράξεων».
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 22620 82185 και 22620 82180, του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.
Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :