Ο Έβρος είναι "ΑΠΟΡΘΗΤΟΣ" ξεχάστε την προπαγάνδα των Τούρκων και την ηττοπάθεια κάποιων... και δεν ξέρω αν κάποιοι "εσκεμμένα" οδηγούν τον λαό μας σε λάθος συμπεράσματα. Στον Έβρο έχουμε σοβαρά πλεονεκτήματα και το ξέρουν και οι Τούρκοι! Έχουμε το πλεονέκτημα του εδάφους, του ποταμού και κυρίως των Μαχητών μας και δεν αναφέρομε μόνο στους Στρατιώτες μας! Στον Έβρο από τον Εθνοφύλακα μέχρι τον ψαρά, είναι μαχητές και όποιος τολμήσει να περάσει το Ποτάμι, ο Έβρος θα κοκκινίσει!
Ο επίτιμος Α/ΓΕΣ Στρατηγός Τσέλιος είχε πει πριν κάτι χρόνια.... (2014)

Ο Έβρος είναι "ΑΠΟΡΘΗΤΟΣ" ξεχάστε την προπαγάνδα των Τούρκων και την ηττοπάθεια κάποιων... και δεν ξέρω αν κάποιοι "εσκεμμένα" οδηγούν τον λαό μας σε λάθος συμπεράσματα.
Στον Έβρο έχουμε σοβαρά πλεονεκτήματα και το ξέρουν και οι Τούρκοι! Έχουμε το πλεονέκτημα του εδάφους, του ποταμού και κυρίως των Μαχητών μας και δεν αναφέρομε μόνο στους Στρατιώτες μας! Στον Έβρο από τον Εθνοφύλακα μέχρι τον ψαρά, είναι μαχητές και όποιος τολμήσει να περάσει το Ποτάμι, ο Έβρος θα κοκκινίσει!

Οι Τούρκοι έχουν απέναντι Άρματα, ετοιμάζουν Γέφυρες, κάνουν ασκήσεις με βάρκες εφόδου, το Μηχανικό τους κάνει ασκήσεις διελεύσεως ποταμού... Όλα αυτά είναι για τα πανηγύρια και το ξέρουν και οι ίδιοι!

Τα Άρματα θα κολλήσουν στην λάσπη και οι βάρκες με τους εφοδεύοντες Καταδρομείς, θα πλέουν για το Δέλτα του ποταμού ακυβέρνητες!

Οι μαχητές μας και το σχέδιο επιτηρήσεως του ποταμού, δεν θα αφήσουν τίποτα στην τύχη του και δεν θέλω να αναφερθώ στο Πυροβολικό, που οι βολές του θα αλλάξουν την κοίτη και το ρου του ποταμού!

Αυτό που σας δηλώνω και θέλω να το καταλάβετε είναι ότι ο Έβρος δεν πέφτει που να τον χτυπήσει Υπερδύναμη, είναι ΑΠΟΡΘΗΤΟΣ!

Οι Τούρκοι αφού θα σπάσουν τα μούτρα τους στον Έβρο, θα προσπαθήσουν να μας κάνουν υπερκέραση των Ελληνικών Δυνάμεων και ο στόχος θα είναι κάποιο νησί του Βορείου Αιγαίου.
Η κατάληψη μιας νήσου ή ειδικά μιας μικρονήσου, δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση (για τα μεγάλα νησιά το αποκλείω παντελώς). Ο αγώνας στα νησιά για τον επιτιθέμενο, έχει πολλές ιδιαιτερότητες και δεν υπάρχει σύγκριση με το ανεπτυγμένο έδαφος. Δεν μπορείς π.χ να αντιμετωπίσεις ή να υπολογίσεις την αντίδραση των Εφέδρων Καταδρομών που με μηχανές εντούρο, οχήματα 4χ4 και ιδιωτικά σκάφη που τρέχουν σαν τον διάβολο πάνω σε αφηνιασμένα κύματα, γνωρίζοντας όλες τις απόκρημνες ακτές στα νησιά μας. Υπάρχουν τέτοιοι Έφεδροι και δεν σας κρύβω και ομάδες Καταδρομών, αλλά και πολιτών που θα δώσουν ένα αγώνα όχι να πετύχει μια Στρατιωτική Επιχείρηση ,αλλά για να παραμείνουν ζωντανοί αυτοί και οι οικογένειές τους και τέτοιοι Μαχητές δεν αντιμετωπίζονται που να έχεις τον πιο σύγχρονο Στρατό!
Είμαστε τουλάχιστον τυχεροί που σήμερα άπαντες οι Στρατιωτικοί Διοικητές από τον Ορμένιο μέχρι και την Στρογγύλη, είναι Εξαίρετοι!
veteranos.gr

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :